En paus.

                         
 
Tar mig en liten bloggpaus i allt som händer just nu (förtydligande, jag pausar mitt liv för att blogga). Det är så galet mycket och att jag fortfarande kan stå på benen och le är ett under eftersom allt är kaos i huvudet :P Mitt uppe i tentaplugg på den svåraste kursen jag läst hittils på universitet, orken börjar helt enkelt ta slut eftersom det varit fullt upp i andra moment under kursen att man inte ens haft tid att reflektera av den avslutande tentan. 7,5 hp har vi tentat bort genom muntliga examinationer i form av seminarium och PM så nu är det då kvar en salstenta på 7,5 hp. Det är en boktenta så har fått ändra min strategi lite grann och jobbar nu stenhårt på att förstå och hitta snabbt i litteraturen & leva på hoppet att det går bra och att jag kommer fram till bra lösningar där och då. 
 
Jag har äntligen kommit på i grova drag vad min c-uppsats ska handla om, ska bara lyckas vinkla ämnet och innehållet till en riktigt bra och egen frågeställning så kan man komma igång med uppsatsen redan i slutet på nästa vecka. Skriver tentan den 27/10, den 28/10 har vi en sista chans att träffa lärare och ev. framtida handledare och diskutera våra frågeställningar och be om hjälp för att sedan skicka in ämnesval och frågeställning den 30/10. Snabba ryck! 
 
Jag styrketränar fortfarande varje morgon och kör kvällscardio varje kväll, det är guld då man sitter och studerar 10-11 timmar per dag. Kroppen skriker av att varit still medan hjärnan knappt kopplar vad man heter - music on & world off och så rör man på sig. Fantastiskt! 
 
Styrketräning på morgonen och cardio på kvällen. 
 
Många är oroliga över mig och mitt hektiska dagsschema som innefattar två träningspass per dag, heltidsstudier, matlådetillverkning, föräldraskap, vara en god fru osv osv men ni kan vara lugna, har en slags kontroll mitt i allt kaos. I våras läste jag en stresshanteringskurs i psykosocial arbetsmiljö som faktiskt varit väldigt användbar i mitt eget liv. Man mår bra av stress och livet fungerar så länge man har socialt stöd och tid för återhämtning. Jag har John, han är min klippa, trots en vresig och stressad tjej så är han min klippa och mitt lugn och ser till att jag vilar också. På fredag ska jag till exempel ta en vinkväll med min kompis, det är återhämtning för mig ;) Skulle kroppen säga ifrån så vilar jag såklart från träningen. Jag är en god lyssnare av min egen kropp och anpassningsbar! 
 
Återhämtning när den är som bäst, se tv i sängen innan man kliver upp. 
 
 Kommit på att jag är sugen på en ny tatuering & nya exstensions till håret. Kanske måste belöna sig med någonting utav det när denna vecka är över och man kan börja blicka frammåt igen. 


Kommentera här: