Well .. heello!

Har inte bloggat sedan den 13 september förra året men har fortfarande många dagliga besökare så nu måste ni bli glada för här kommer ett blogginlägg. Vart ska jag börja? 
 
Jag befinner mig just nu i rum 803 på quality hotell i Sundsvall, anledningen till detta är för att John imorgon gör debut i classic bodybuildning på tammerpokalen. En dröm han länge haft och som jag jag haft turen att få följa resan till. Det är verkligen helt galet vilket jobb han gjort de senaste 5 månaderna. På 17 veckor har han gått ner 23-25 kg och är gode knaperhård. John och hans vän och coach Thomas är nere i lobbyn nu för registrering och invägning och imorgon är det äntligen dags, dagen vi längtar på officiellt i 5 månader och inofficiellt i flera år. Hur det än går imorgon är han en vinnare av stor vikt i mina ögon, fantastiska älskade du.
 
 
Jag själv startade en viktnedgångsresa i april med hjälp av John och har nu gått ner -13 kg än sålänge. Det är mycket kvar men jag har inte bråttom. Ser det som att jag ska ändra om min livsstil helt och se över hur jag hanterar mat och träning helt enkelt. Det är svårt, jag har ju Ted, pluggar och nu jobbar jag men som sagt, jag har inte bråttom och sålänge jag går ner och inte upp är jag mer än nöjd :) 

 
Men hur är det med Ted då? Bara bra! På onsdag fyller han 2 år, förstår ni? TVÅ ÅR! Helt galet vad åren springer iväg. Han är en fantastisk liten gullig kille (en aning partisk) som är älskad av många. Han har ett stort ordförråd och är väldigt smart och om jag skulle berätta allt Ted gör och säger får jag sitta här i dagar! Han växer så det knakar och hans matproblem han föddes med är som bortblåsta, han är en bastant kille nu! Vi lämnade honom hemma hos Farmor och Farfar så vi kan fokusera denna helgen helt på John.
 Annars då? Påbörjar min sjätte termin till hösten som innebär C-uppsats, det är också ganska galet. Vi har bokat en weekend i Rom första helgen i december, 4 dagar bara jag och John för att göra upp för denna hårda diettid då vi bara ska vara och rå om varandra. Äta god mat, pussas och se på fantastiska byggnader :)