Vad hände?

Efter kanske den mest intensiva hösten i mitt liv sa det bara stopp. Efter att ha läst allmän rättslära för att sedan dagarna efter starta upp en uppsatsskrivning samtidigt som mycket händer i ens privata liv, visningsstädningar och en viktnedsgångsresa bl.a. Vi fick ett litet andrum under några dagar i Rom förra veckan vilket verkligen behövdes (kommer ett eget inlägg om detta vid tillfälle). Haft en konstant magvärk i två veckors tid före resan som inte velat ge mig sig, men några stressfira dagar var vad som behövdes.
 
 
Har under veckan suttit med uppsatsen till in på natten. Tanken är att ett råmanus skulle skickas in under denna vecka, en fullständig uppsats helt enkelt till sin handledare. Det generella är att man skickar in den under denna vecka och man får tillbaka den dagarna före jul och så har man mellandagarna på sig att ändra den efter handledarens invändningar innan den ska in för ett betyg under vecka 1. Jag skickade in mitt råmanus igår och såg fram emot att bli ledig till tisdag-onsdag nästa vecka för att få tillbaka den med många indvändningar och sen köra gärnet fram till jul för att kunna vara ledig mellandagarna. 
 
 
Skickade in råmanuset igår kl 13 och fick tillbaka en bifogad fil med min uppsats + kommentarer från min handledare kl 8 nu på morgonen. "Det var den ledigheten" tänkte jag vid första anblick, men efter att ha läst mailet och skummat igenom min uppsats insåg jag att den är ju i princip färdig. Lite korrigeringar angående språket och meningsuppbyggnad som jag hunnit åtgärda nu på morgonen. Tänkte använda måndagen till att riktigt finslipa på den sen, sen är den färdig! Ringde till Teds förskola för att berätta att han är ledig, vi är lediga fram till vecka 1, DEN KÄNSLAN!
 
 
Idag och resten av helgen blir det till att njuta och festa till det lite grann sen under nästa vecka blir det att ta tag i flytten, den 15 januari flyttar vi ut så tänkte börja packa ihop saker som inte används eller kommer användas veckorna framöver. Jag tänker först och främst bara njuta av att känna lugnet #harmoni.
 

Kommentera här: