Stolt i mammahjärtat ♥

I måndags var det jobbigt för Ted att vara utan mig, kunde aldrig gå ifrån honom något på förskolan och senare under dagen grät under tiden jag var på affären, det var helt enkelt bara mamma som gällde. Igår morse skulle jag in på universitet så John for på inskolningen med Ted. Ted hade gråtit efter mig på morgonen när jag gick men de klädde på sig och for på förskolan direkt efterråt och då hade det gått över.
 
Väl på förskolan skulle John testa gå iväg, Ted vinklade glatt tillbaka till pappan medans han gick. Han hade varit själv på avdelningen 1,5 timme och ätit mat där. Hela 3 portioner mos och korv + sallad åt han, vårat lilla matvrak, som älskar korv. Hade gått så himla bra och vi var så nöjda :)

Idag jobbar John dag så då var det jag som följde med Ted, efter ca 45 minuter skulle jag gå iväg en stund. Han grät och sprang efter mig då jag sa hejdå och gick ifrån avdelningen ut till deras personalrum. Han hade varit lite ledsen då jag gått och kommit på sig en liten stund senare och varit bara lite ledsen. Jag gick ju ca 10.15 och vid 10.45 äter dom så när de börjat duka glömde han bort varför han var ledsen. Han hade ätit flera portioner sallad till förrätt och sen två portioner fisk, potatis och sås.
 
Vid 11.35 somnade han med sin tutte och snutte och sov till 13.15.

Efter alltså 3 timmar i personalrummet kom en av Teds förskolelärare och berätta att Ted vaknat. Kom in på avdelningen och han satt i en annan förskolelärares famn och pekade på saker omkring sig, blev glad att se mig men ville mest ner på golvet och leka med alla saker. 
 
Nu skulle man kunna säga att han är inskolad. Det är två dagar kvar då vi ska lämna honom 9.30 och vara en stund för att sedan fara hem, så får Ted vara där och äta lunch och sova så får de ringa oss när han vaknar så vi kan hämta oss. Planen är att han redan på måndag ska börja på riktigt från morgon till eftermiddagen.
 
Jag är så stolt över våran kille, han är så snäll och social så mammahjärtat sväller!
 
 

Kommentera här: