@ LTU

En liten snabb uppdatering. Igår var Teds första dag på förskolan efter inskolningen, John lämnade honom på morgonen då han kom hem efter nattjobbet. Jag var hemma och pluggade men insåg att det inte gick så bra, dålig motivation då jag sitter hemma själv, gör så mycket annat onödigt. Hur som helst, hämtade Ted kl 14, men då sov han fortfarnde men ca 20 min senare vaknade han, drog alltså en 3-timmarsvila :) 
 
Igår kväll skulle jag söva Ted i vår säng, somnade själv kring 20, vaknade vid 22.30 och tog in hundarna sen gick jag och la mig igen. Jag och Ted vaknade väldigt utvilade vid 6.30 idag, drog oss en stund sen klev vi upp och åt frukost och gjorde oss iordning. John kom från jobbet kring 7.45 så han tog med sig Ted och lämnade honom på förskolan medans jag gick till busstationen och for in till LTU.
 
Börjar inte förrens 14.45 idag så tänkte få endel gjort nu så man kanske kan ta fredag som en pluggfri dag :) Mina fina klasstjejer har föreläsningar i samma hus jag sitter så hunnit dricka kaffe med dom på deras rast, sen kommer dom hit så ska vi luncha också, så behöver komma igång med plugget nu för lär bli endel surr ;) 
 
Familjerätten är faktiskt väldigt intressant och rolig kurs så känns bara roligt att plugga just nu :)

Kommentera här: