Att lämna hemmet.

Ja, detta med att plugga då Ted är på förskolan och John sover går verkligen inte bra då jag är hemma. Man kommer på att man ska städa, se lite tv, lägga sig på soffan och läsa (se tv), göra matlådor osv osv. Jag måste ut och hemifrån för att få så effektivt plugg som möjligt! Känns dock gode långt att åka in till LTU för att så något vettigt gjort, så tänkte traska till biblioteket här på byn på en stund. 
 
Det enda jag behöver är datorn och wifi, lite kurslitteratur och en lagbok, sen kan jag som sitta vart som helst då jag pluggat in mina hörlurar. Ska gå förbi coop före och köpa en sallad till lunch, sen ligger fluxenrestaurangen (där jag brukar jobba) intill biblioteket så där kan jag nog snika lite kaffe :) 
 
En dag på kultan förra veckan.
 
Igår hade John hämtat Ted kl 16 eftersom jag inte var hemma förrens 17.30. Alla barnen hade varit ute och Ted hade sett att John kom. Han hade sprungit mot honom med den lite förstora västen, haft armarna i luften och utropat ett glatt "PAPPA". John var tvungen att berätta detta för mig direkt då han förklarade att hans hjärta höll på att svämma över av kärlek. Idag ska jag hämta Ted kl 15, hoppas på samma respons ;)
 
Världens bästa Ted
 

Kommentera här: