Hjärnan värker!

Vilken intensiv vecka! Suttit mån-fre från morgon till eftermiddag och pluggat, både hemma, på älvsbyns bibliotek och på skolan. Från och med i onsdags vart jag antagen på en till kurs på 15 hp, det innebär att jag pluggar 150% denna läsperiod och 150% nästa och kommer förhoppningsvis då få ihop 45 hp denna termin, om jag klarar dessa tre tentor vill säga. Yttligare 15 hp om jag klarar offentligrätten någongång ;) 
 
Känns riktigt bra att kommit igång, har så fina både "gamla" och "nya" klasskompisar som mer än gärna hjälper med mig med problem, undervisning och material. Nu är guld ska ni veta :) 
 
Annars då? Kan inte påstå jag har mycket till fritid, då jag inte pluggar myser jag med Tedde och när han sover sitter jag mest som en zombie, för trött för att lyfta armarna. Förhoppningsvis kommer man in i detta med att plugga intensivt snart så man kan börja göra lite annat kul om dagarna ;) 
 
Nu ska jag gå och lägga mig tillsammans med min lilla kille som man orkar leka med honom imorgon för på måndag är man igång igen, plugg hela dagen lång på LTU. Jag har verkligen kommit in i det och tycker det är roliga kurser jag läser just nu, roligt att läsa sig nya saker man känner man kommer kunna ha nytta utav sen. Tänk om man kunde se en glimt av hur livet ser ut om ca 10 år, vad man jobbar med, vart vi bor och hur många barn vi har. Det hade varit så spännade!
 
 
Förresten, glöm förtusan inte bort att rösta imorgon om ni inte redan förtidsröstat!
Rösta hellre blankt om ni är osäkra än att strunta i att gå dit!