Soptunna, förkylda & Kalmar-Sthlm.

Då var det maj månad. Har nyss stått ute och väntat på sopbilen, de hämtar egentligen alltid på torsdagar men eftersom de var 1 maj igår tog dom det idag istället, vilket jag inte hade en aning om. Såg då den åkte förbi när jag stod i köket i en tshirt och trosor så snabbt på med ett par byxor, ta soptunnan och gå över gatan iväntan på att han kom dit och fråga om han ville ha min också och det gjorde han. Skönt! Den är jämnt full i blöjor nu för tiden så det hade varit hemskt med en hel månad till med överfull tunna.
 
Annars då, i måndag var jag in på skolan och hade ett semiarie efter lunch men åkte in på morgonen och satt med Johanna på förmiddagen och pluggade, blev en del snack men lite fick jag gjort. Vi hann luncha och sitta ute och glassa i solen innan vi båda skulle på lektioner. Skönt att ha någon att träffa på skolan :)
 
I veckan har vi varit förkylda här hemma också, vi har som varvat varandra. Ted är väldigt besvärad på nätterna med sin täppa och allt sitt snor men hoppas det blir bättre snart, han har varit snorig sen i måndags, efter vi var på leklandet så hoppas han slipper snart. Jag har haft en hemsk huvudvärk som äntligen börjat släppa, tror jag slarvar med att dricka vatten så de får jag blir bättre på :)
 
Annars då? PÅ ONSDAG ÅKER VI TILL KALMAR & STOCKHOLM! Tiden har gått jättefort så de ska bli så roligt med "semester" i södra Sverige med lite värme, grönt och nära&kära. Flyger som sagt ner till Kalmar på onsdag efter lunch för att vara några dagar hos mamma och pappa. Sen bilar vi allihop tillsammans på lördag morgon till Stockholm och blir där till på måndag innan vi flyger hem igen.
 
I Stockholm ska vi på fitnessgalan och se våran direktör herr Hortlund tävla i AF. Min lördag kommer jag ägna med mamma och pappa på stan, gå på lilla skansen osv. Ska bli så himla mysigt :)
 
Sen Ted kom har jag börjat ha en otrolig hemlängtan, känns så jobbigt att bo så långt ifrån mamma och pappa. Vi har träffats var 3 månad iallafall och de är bättre än tidigare då de blev 2 ggr/år ungefär. Ibland önskar jag att vi kunde flytta ner till dom, eller iallafall närmare. Tänk att när man själv blir mamma vill man inget hellre än ha sin egen mamma runt omkring sig, be om råd och hjälp. Ted kommer bli jätteglad att träffa dom, han är vädligt förtjust i sin morfar!
 
Ska bli underbart att träffat nästa vecka och få en weekend i stockholm tillsammans. 

Kommentarer:

1 svärmor:

Förstår att du längtar efter din familj, det är nog inte lätt, men du skall veta att vi tyckter att du är så duktig.Om jag kan vara till hjälp någon gång, så säg till, men jag vet att mamma är bäst i dom flesta stunder.kram svärmor.

2 Mamma:

Tack för dom fina orden min vackra lilla prinsessa.
Tack även till din fina svärmor som är helt underbar.

Kommentera här: