Projekt.

Nu är sommaren här och man vill så himla mycket då. Man vill göra fint på altanen med nya krukor, blommor och planteringar, ny dekoration och ny duk och dynor. Man vill göra fint i trädgården, skaffa en sandlåda och gungställning, en barnpool och köpa blomlådor och fina utomhusblommor, nya bänkar till eldstaden .. 
 
Det låter säkert som små lätta grejer men med en tenta om en vecka och ja en förälder hemma på föräldrapenning och den andra på studielån kan man inte göra allt man vill. Man får prioritera och tyvärr åker då dessa grejer tyvärr bort, hoppas endå man kan göra det bästa av det och få det mysigt iallafall :) 
 

 
John jobbar iallafall på att skrubba och göra fint på altanen, det blir nog bra utom blommor, ny dekoration och duk. När man kommit igång och jobbat kanske man kan unna sig lite fina utesaker :)
 
Den lilla har börjat testa med en vila per dag, han orkar vara vaken så länge nu mellan gångerna så om han vilar för och eftermiddag är han vaken till 22-23 på kvällarna vilket är alldels för sent. Nu sover han till ca 8.00, sover efter lunch och är vaken till ca 20. Idag har vi varit och storhandlat, sedan varit ute och lekt i hans UV-tält, han börja gäspa och klia sig i ögonen strax före 13, så vi gick in och jag la honom i sin säng med tutte och snutte och han somnade direkt, skönt! 

Tvärslocknade så fort man la sig ner med tutten och snutten. 
 
Jag, jag torde plugga! Det är verkligen värsta tiden att tentaplugga på, nu när man bara vill vara ute och speciellt då man har en lite underbar son som bara vill busa och leka all sin vakna tid. Årets bästa tid men försöker intala mig att det bara är en vecka kvar, sen har vi hela sommaren tillsammans.
 
Även om jag ska jobba i sommar kommer man ha all ledig tid åt bara Ted, behöver inte plugga då utan bara fokusera på att vara med honom! :) 

Kommentera här: