Sista rycket.

 
Sista rycket inför tentan. Börjar komma till de stadiet att inte mycket nytt kan fastna utan kan bara lära mig och förstå bättre de jag redan "kan". Ska idag gå igenom rätt för rätt och läsa på om det jag inte riktigt förstår och dubbelkolla det jag tror jag kan. Skönt att jag tog en dag ledigt från detta igår, känner att jag har helt ny energi och att jag kan tänka klarare, jag vet nu vad jag kan släppa taget om och vad som behövs läsas på bättre, känns ganka bra trots jag känner jag inte hunnit lära mig mycket. :) 

Imorgon är ju dagen före tentan, då brukar jag bara gå igenom mina svarsförslag på övningar och gamla tentor och se till att jag förstår hur tanken bakom paragraferna och att dom är makerade i lagboken. Ska bli riktigt skönt att skriva denna för känns endå som vi pluggat länge inför denna :) 
 
 
Jag är verkligen så himla tacksam över min förståede make. Han är så underbar med Ted att man bli helt tagen många gånger. Jag behöver verkligen inte känna dåligt samvete eller ångest för att jag inte riktigt har tid med att hjälpa till med Ted eller hemmet, John fixar det helt fantastikt på egen hand.

Kommentera här: