Egentid.

Minns inte då jag satt ensam i tv-soffan en kväll sist. Som ni vet arbetar min make i vanliga fall natt 4-5 nätter i stöten och är sedan ledig lika många nätter. När han hade sina jobbnätter hade man en viss rutin, lekte med Ted, gav honom kvällsgröten, bytte blöja och borsta tänderna och la honom för natten kring 20.
 
Sedan John gick på pappaledighet (i början på januari) har vi spenderat alla kvällar tillsammans och ibland saknar man faktiskt den där egna tiden, man känner lugnet då Ted sover fridfullt i sin säng och man har makten över fjärkontrollen, kan lägga sig över hela soffan och se på vad man vill i lugn och ro.

Missförstå mig inte, jag saknar John och väljer ha honom alla kvällar i veckan. Men nu går inte det och det är bara göra det bästa man kan av situationen, njuta om en ensam kväll :)
 
Ungen sover så sött i sovrummet. Ska snart ta mig en lång dusch och lägga mig och se en serie i sängen.

Kommentarer:

1 Zara:

Tack för dom orden Michelle!:) det behövs att höras ibland. Klart det är värt det, det är bara riktigt, riktigt tungt just nu och jag vill att denna långa väntan ska få vara över... har inte alls mått så här när jag väntade flickorna så det är något helt nytt! Helt plötsligt får man förståelse för de gravida som faktiskt inte har haft det så lätt som jag (tack och lov) tidigare faktiskt har haft. Inser man nu;)
PS: Egentid är bland det skönaste som finns, man fååår säga det;) Ibland behöver man få vara med bara sig själv också! Hehe:)

Kommentera här: