Egentid.

Betalade räkningarna igår och insåg ganska snabbt att det inte blev mycket pengar över. Fortfarande inte vant oss ekonomiskt med att ha John hemma, man är inte direkt rik när man har en hemma på föräldrapenning. Efter detta blev John helt plötsligt jobbsugen så han ringde sin chef som fixa jobb åt honom ikväll & imorgon.
 
Teds feber har gått ner, han sov över 3 timmar efter lunchen och när han vaknade hade tempen gått ner och han låg på ca 37.4 och var piggare. Han var jättetrött så han somnade för ca 40 minuter sedan. Jag har krypt upp i soffan efter tagit en dusch med ett glas cola zero och ser på masterchef USA, bästa programmet!
 
VILKET UNDDERBART VÄDER VI HAFT IDAG! Medans Ted sover har vi börjat ha fönstret i vardagsrummet öppet för att få in frisk luft, det fönstret vi öppnat är det som är på altanen och såfort de börjar bli varmt ute kommer en speciell lukt där ute från mattan, för oss betyder den värme, sol och vår/sommar. Underbart!
 
Idag kom det massa med kort på posten, framkallat från bröllopet och blandade bilder från Teds födsel och det blev ca 350 bilder. Alla ligger i oordning så måste sortera dom. Så roligt med fysiska kort, allt finns numer på dator och telefon. Nu vill jag ha massor med ramar och velat gjort en hel tavelvägg med bilder på oss och Ted.
 
 
Ska nog fortsätta bara mysa i soffan innan det blir sängen. Har en son som börjat göra morgon mellan 05-06 på morgonen så blir inga sena kvällar. Speciellt inte nu då maken jobbar hela helgen och det är mamman i huset som ska upp med lillodjuret. Nä, egentid under min filt till mitt favoritprogram får det bli ikväll.