Långa dagar.

Littlethingsinlife, imorse när jag fick lite tid över laddade jag bryggaren åt min bättre hälft :)
 
Det är långa dagar nu, att vara på universitet större delen av dagen, komma hem och ta hand om stackars sjuka Ted. Han har som tur är ingen feber men en hemsk hosta och så kräks han nästan upp all den mat man får i honom trots att han inte är hungirg. Ikväll kräktes han upp både gröten, middagen och galla. 
 
John har varit och köpt osockrad blåbärssoppa han ska få dricka imorgon så han får i sig något iallafall. Stackars liten, han har visst varit väldigt ledsen idag och sovit mycket. Nu på kvällen for John och träna och jag och Ted har busat, han är fortfarande sitt glada underbara jag trots dåsiga ögon, John tror det varit jobbigt för Ted idag då han säkert saknat mig för det blev bättre då jag kom hem. Kommer vara tunga och långa dagar på skolan nu i veckan då man bara till vara med sin lilla underbara son.
 
 
Har faktiskt ordnat ikväll då jag betalade räkningarna att vi har en stående överföring till Ted varje månad, dragit ut på det alldeles för länge men nu är det gjort. Vi har pratat ikväll om när han får kontanter och liknande ska vi lägga det i hans spargris och sen tillsammans med Ted när han blir lite större gå till banken och sätta in pengarna på hans konto. Tänk att en vanlig bankbok kan bli så söt bara för den är Teds ;)
 
Mycket Ted-snack nu! ;) Hur som helst, ska snart hoppa ner i sängen då klockan ringer 05.15 imorgon bitti. Blir en heldag i skolan med J, vi ska öva och gå igenom våran redovisning som är på fredag. Vi har även sista föreläsningen för kursen som är skadeståndsrätt, efter det är det bara börja tentaplugga!