Inskolning.

I måndags började Ted sin inskolning på hyddan, det var bara en timme och han var där med John eftersom jag skrev tenta. Ted hade varit lite blyg till en början men blev snabbt varm i kläderna och sprang runt och kollade på allt och lekte. Jag var med honom i tisdags i 1,5 timme. Han har roligt och ger sig som iväg på egna äventyr men han kommer gärna och kollar så jag är kvar. Visar mig gärna leksaker och vill ha en kram då och då :) 
 
Bild från i måndags. Efter jag skrivit tentan var det detta jag såg fram emot, Teds inskolning
 
Igår vaknade han dock upp med feber och var inte alls något pigg så vi stannade hemma. Febern la sig till kvällen då han sovit större delen av dagen så imorse for vi till förskolan igen. Vi försov oss dock så vi var bara där strax över en timme. Gick dock ut för att köra in vagnen då det började regna och det såg såklart Ted, så när jag kom in igen ca 1 minut senare var han ledsen och skulle upp i famnen. 
 
Febrig liten tröttis igår
 
Förövrigt går det väldigt bra tycker jag, han har både Molly och Emil där, det är två stycken han träffar ibland på fritiden så det är ju mer eller mindre hans kompisar och dom mötte honom glatt i hallen idag då vi kom :) Imorgon ska jag gå undan en stund och ser hur det går, tror han slappnar av och leker bättre utan att ha mig i närheten :) 
 
 

Kommentera här: