En liten stund över..

Då var det redan lördag, näst sista helgen i augusti sen är det september. Tiden går alldeles för fort, det var ju nyss juni. Idag har jag suttit på fluxen och pluggat och fått mycket gjort, 7 timmars effektivt plugg och som aldrig ångrar man att man inte kom igång på detta sättet för en vecka sedan. 
 
John jobbar borta hela dagen och kvällen så Ted har varit hos farbror Tony och tant Anna hela dagen så nu väntar jag på att de ska komma och lämna honom. Känns jättekonstigt att vänta på honom, kommer på mig själv stå och titta ut genom fönstret efter dom ;) Det känns dock bra, vet att han haft det superkul!
 
Idag var egentligen min sista pluggdag eftersom tentan är på måndag. Men kom verkligen igång idag så imorgon blir det nog också en timme. I regel brukar inget fastna dagen före men vem vet, kanske något. Ska iallafall gå igenom sånt man redan behandlat tidigare sen är det bara hålla tummarna att man klarar den.
 
Teds papper har kommit nu om förskolan, fyllt i information och sånt som är bra för avdelningen att veta. Tänk att han börjar på måndag med sin inskolning, det är faktiskt helt galet. Har inte hunnit reflektera över det i veckan men nu känns det på riktigt och jättebra, jag vet att han kommer älska att få vara på förskolan. 
 
Nähe, om man skulle passa på att plocka lite grann i virvelvindens rum nu när han inte är hemma ;) 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Vad duktig du är syrran!

Kommentera här: