Underbar förmiddag.

Igår försökte jag laga våran multiskrivare men efter läst användarboken och 1000 forum och pillat på den kom jag fram till att skrivarhuvudet var uttorkat och att köpa ett nytt skulle kosta nästan 900:-, kändes lite saftigt då vi köpte den för 1,5 år sedan för typ 700:-. John for och köpte en ny multiskrivare på kontorsteknik då jag vart less fixa vår och ville slänge ut den genom fönstret :P 
 
Olyckligt nog köpte han en utan wifi, den "gamla" vi hade var trådlös så man kunde skriva ut från datorn vart man var i huset, eller från typ mobilen eller iPaden, nu måste man koppla in datorn i skrivaren för att skriva ut. Det är egentligen så enkelt men blev lite besviken ett tag igår då de saknades wifi, gillade de :) 
 
Igår var Benjamin och Micke här och de hjälpte oss att hälla 4 björkar runt våran gård, oj så skönt att slippa alla lös och ohyra som kommer. Ska även tabort näsan alla buskar vi har i trädgården också så den blir större med öppnade ytor. Ikväll ska vi forsla bort all björkris, perfekt nu när de snart är massor med majbrasor, tänkte först lämna allt där men ridskolan ville ha det, så ska lämna det där istället.
 
 

Nu till idag! Imorse vaknade Ted 5.30, John klev upp med honom och jag vaknade vid 7-tiden. Gick upp en sväng men bestämde mig för att gå och lägga mig ett tag igen, Ted följde med in i sovrummet och ställde sig mot sängen och tittade på mig så jag tog upp honom också, det slutade med att han somnade på sin kudde bredvid mig och vi sov till kl 9.00. Vi vaknade och Ted skulle ha mellanmål (eller en andra frukost), jag skulle äta frukost och vi skulle klä på oss lite kläder då vi båda hade pyamas på oss.

När vi var klara for vi till familjecentralen. Det var sånstund och alla barn fick en sångpåse som innehöll ett sånghäfte och mjukisdjur för varje låt som man kan dra ut ur påsen och så sjungen man den sången. Ted satt bara hos oss någon minut sen kröp han till andra änden av ringen och satt där och "dansa" istället då vi sjöng. Efter det satte han igång att leka med barn, leksaker och upptäcka utan att ens bry sig om oss, han var i famnen hos fröknas och andra mammor och hur glad som helst. Jag och John bara tittade på honom, stora killen! Bådar alltså gott inför inskolningen till hösten, kommer nog gå superbra! :)

Ted fick lunch där innan vi skulle fara vidare till gymmet, jag hann med ett träningspass och känner mig heeelt slut. Varit hemma någon timme, Ted somnade för 15 minuter sedan och John for precis på gymmet. Jag borde egentligen sätta mig med statsrätten men tror faktiskt jag ska se lite serier istället ;) 
 
 

Kommentera här: