Plugg till en kurs jag inte får läsa.

Då var de klart, handelsrättskursen är full och jag får inte läsa den nu, får vänta ett år. Känns surt då jag klev upp imorse och har suttit och gjort klart krediträttsövningen som är till imorgon. Ska åka in och gå på det passet trots att jag inte läser kursen, mest för att se om det jag lärt mig var rätt eller fel. 
 
Just nu känner jag mig ganska tom, känner mig arg på både skolan och mig själv. Mest skolan! Jag tog var bara hemma med Ted 6 månader för att jag skulle kunna återgå till min klass och följa min ursprungliga kursplan och så blir det såhär, nu sitter jag 10 veckor utan studier, tid jag kunde varit mammaledig istället. 

Jag är ju omregistrerad på en gammal kurs, den kursen jag läste och inte fullgjorde då jag var gravid så jag har ju på papper att jag läser på universitet, dock är det bara ca 4-5 tillfällen i skolan och resten hemmaplugg. Känns mig riktigt omotiverad och less .. fan också, nu kommer jag behöva gå i skolan längre också .. 
 
 
Sitter och väntar på att klockan ska bli 14, då har jag ett möte med chefen för studievägledning och hoppas han kan hjälpa mig styra upp en studieplan och ett kursupplägg så jag slipper läsa 10 veckor länge efter då jag skulle tagit min examen och det bästa vore om de gick att lösa att jag kunde få läsa denna kursen jag räknat med.

Kommentarer:

1 Sandra:

Hej Michelle, jag har följt din blogg en tid, jag brukar inte följa bloggar men din är så vardaglig och det gillar jag. Inte en massa om smink och att man ska vara smal som en sticka. Jag går i din klass och fick din blogg via Emin och Jonas. Jag ville bara säga att jag verkligen hoppas att allt löser sig! Skolan har gjort det extremt dåligt, då du ska ha rätt att komma tillbaka och läsa med oss efter en mammaledighet (om jag förstått allt rätt. Hur som helst så skickar jag en jättekram och hoppas att löser sig!

2 Sandra:

Hej Michelle, jag har följt din blogg en tid, jag brukar inte följa bloggar men din är så vardaglig och det gillar jag. Inte en massa om smink och att man ska vara smal som en sticka. Jag går i din klass och fick din blogg via Emin och Jonas. Jag ville bara säga att jag verkligen hoppas att allt löser sig! Skolan har gjort det extremt dåligt, då du ska ha rätt att komma tillbaka och läsa med oss efter en mammaledighet (om jag förstått allt rätt). Hur som helst så skickar jag en jättekram och hoppas att löser sig!

3 Hannah:

Äh fy fan vad trist!

Kommentera här: