Påsken 2014

Kan sammanfattas med sol, mat och vänner.
 
 
 
Påskafton: Vi var och grillade hamburgare ute hos Moffen och Elin med en drös ungar som lekte omkring oss. Ted sov i vagnen under hela vistelsen men vi fick oss ordentligt med D-vitamin. Dessa dagarna har verkligen bjudit på underbart väder med strålande sol som har värmt oss i ansiktet :)
 
Påskdagen: Jag och Ted gick till Sofie&Fanny efter vi ätit lunch, drack lite kaffe innan vi gick till turklövern och tog oss en glass medans barnen sov i vagnarna, hann med att sätta oss i lomtjärn en stund också :) Tog en omväg hem till mig där vi drack mer kaffe, åter igen, så himla härligt att vara ute i solen!
 
På eftermiddagen for jag, John och Ted till Anna och Tony som bjöd på grillat kött och potatisbakelse till de (smördegsinbakad pressad potatis med färsk -och rivost) och till efterrätt hade de bakat en banana creampie to die for ;) Mätta och glada for vi hem då Ted skulle sova efter hunnit leka lite på lekplatsen!
 
Annadag påsk: På morgonen fick vi besök av Johns kusin Micke med hans Malin och Loke&Meja, barnen lekte på Teds rum och de är så roligt att se hur nöjd lillteddan blir då han får leka med stora barn som är så måna om honom :) Senare tog Jag och gubben med oss Ted när han sovit på en prommis genom byn, kollat på roliga saker som avslutades i lomtjärn där vi gungande lite & åkte ruschkana. Fixat lite utomhus idag, imorgon kommer ett gäng grabbar så ska vi fälla 4 av de 7 björkar vi har runt gården (de 4 som står på vår tomtgräns) och några buskar, skönt att slippa alla löv! 
 
En underbar påsk, nästa år ska vi fått ordning på våran egen gård och nya bänkar till vår eldstad och ordnat en liten lekpark hemma, då blir det bara att vara ute och lapa sol om det blir en liknande påsk som denna! Nu sliter sonen mig i byxbenet så de är väl dags att avsluta ;)

Kommentera här: