Påskafton

Idag kom jag på efter sett en tjej lägga upp att hennes kille varit utanför magen lika länge som han låg i magen att jag måste räkat fel då hennes kille kom efter Ted och jag skivit i min kalender att Ted på måndag är 40 veckor och 3 dagar gammal. Efter en snabb omräkning insåg jag att det visst var i onsdags .. 
 
I onsdags hade alltså Ted funnits hos oss lika länge som han låg i min mage. Ganska häftigt hur det känns som att det var nyss han kom samtidigt som det känns som att han varit hos oss föralltid, lilla killen! Han fyller snart 1 år och förstår inte vart tiden tar vägen, den får gärna stanna av lite grann ;)
 
John är ute och går med Ted och hundarna på promenad, vi ska snart gå bort till Hortlunds och sätta oss ute vid deras eldstad och grilla hamburgare till lunch. Elin ska rota fram ett skalställ åt Ted så han ska kunna leka i sandlådan. Inte ens tänkt på att köpa ett sådant än, han är ju så liten fortfarande ;)
 
medans pojkarna är ute och flänger och handlar så ska jag hacka grönsaker och ta med som vi ska ha till hamburgarna och hänga upp tvätt, förbereda Teddans lunch också ifall han bestämmer sig för att sova tills vi är framme hos Hortlunds. Man vet aldrig men den lillkillen, igår sov han förmiddags och eftermiddagsvila på hela 3 timmar, killen somnade sent på kvällen därimot. Gaderade oss därför så han fick sova i vagnen nu så man inte bli låst hemma och måste vänta på att han ska vakna utan kan bara ta honom och rulla vidare om de behövs ;) 

Kommentarer:

1 Hannah:

Stora killen! Om du funderar på utekläder till senare så kan jag verkligen rekommendera Didrikson boardmanset. De är ganska dyra men jag har använt samma på Elis väldigt länge och nu har Vega det, ser fortfarande ut som nytt! Köpte ett till Elis begagnat på tradera nu och det var också lika fint! Vi bor ju i Jämtland och använder de hela våren och hösten, en sommar var det så kallt så då hade Elis det vissa dagar också...Det är fodrat galon så det är toppen, och byxorna har en "väst" upptill så de sitter bra och värmer extra.

Svar: Tusen tack för tipset! Tycker de är en djungel de där, man hör så mycket olika :) Hade inte ens tänkt på att köpa nå skalkläder åt Ted än då ja tycker han fortfarande är så liten och växer såfort. Har i storlek 86 jag fått av min mamma han kan börja ha till hösten kanske, men tror de bara var så everest-regnställ men ska absolut hålla ögonen öppna för didriksson :)
Michelle Engman

2 Hannah:

Didrikson är väldigt stor i storleken, och så har de "hoppat över" storlekar så de har stl 70 och 80 och 90 tex. Vega har 86 på det mesta kläder nu men didrikson vinteroverallen hon har nu är stl 70! Elis har 104 på kläder men 90 på overallen så det är lite svårt att veta ibland vad man ska köpa :)

Kommentera här: