Nytändning.

Fått en nytändning till gymmet. Känt länge att jag behövt bli av med alla mammakilon och komma iform igen men viljan har inte riktigt funnits där, det har varit stressigt med skolan och prioritering på Ted. Nu då det blev som det blev och mer tid hemma har jag suttit mig ner med John och bestämt mig att det är dags och det känns faktiskt riktigt bra. Har fortfarnade hjälp av Rebecca och det är väldigt uppskattat och skönt!
 
Igår körde jag ett regelrätt benpass, bästa benpasset hitils sedan Ted vart till, körde 4 set och 12-14 repare och det kändes riktigt bra och kände mig för första gången på länge väldigt stark, ben är och kommer alltid vara min favorit muskelgrupp och där jag är starkast. Idag blev det ett bröst, axlar och triceps pass :)
 
Både igår och idag har John och Ted följt med, skönt att ha dom i närheten och kul för Ted att få krypa runt och utforska allt nytt. Tränat bra tider då det varit lite folk så han inte stört. John har passat Ted och peppat mig och fått till riktigt bra pass. Lite ovan att köra högreps men det är riktigt roligt :)
 
 
Rygg och mage imorgon och sedan vila på söndag :) 

Kommentera här: