Min skolsituation.

Alltså tack alla fina klasskompisar för alla era meddelanden, kommer sakna er! 
 
Gällande hela denna skolsituationen har jag träffat en riktigt fin studievägledare som försökt komma med idéer men olyckligt nog träffade jag honom försent. Finns inte kurser varken på LTU eller något annat universitet som är öppna för anmälan under denna läsperioden, om den är öppen är det något jag inte är behörig att läsa.

Det jag nu får göra är att jag får fokusera om min tenta i offentligrätt som är 31/5, eftersom jag inte skrivit den innan är jag berättigad CSN men kommer som sagt sakna 15p. Kommer mest troligt läsa 7,5p extra under höst och sedan vårterminen. Känns fortfarande lite småtrist men samtidigt, jag har vant mig med tanken på det.
 
Får nu istället lägga upp studierna under dagarna själv och samtidigt vara hemma med John och Ted. Jätteblandade känslor, jag älskar självklart att få vara tillsammans med min familj men samtidigt vill jag ju plugga på som vanligt, det var ju planen från början så man blir färdig någongång. 
 

Nuvarande ser min studieplan ut såhär;
Höstteminen14 - 30p valfritt (juridik) + 7,5p (inte juridik)
Vårterminen15 - 15 valfritt (inte juridik) & Handelsrätt II 15p + 7,5p (inte juridik)
Höstterminen15 - Allmän rättsfilosofi + examensarbete 30p

Alt. Vårterminen16 - 15p valfritt (inte juridik) - Om man inte läswe detta under Ht14 eller Vt15.


 

Kommentarer:

1 Linn:

Vad tråkigt att det inte gick att lösa så du kan läsa med oss nu :( Men tänk va underbart att få extra tid med Ted! :) Det finns alltid något positivt i det dåliga ;) Stor kram till dig!

Svar: Precis, jättetråkigt då jag kom tillbaka efter 6 månader bara för att läsa med er och inte en ny klass. Men som du säger, får ta det som det är, lite extra tid hemma och fokusera på offentligrätten då jag inte skrivit den tentan än och är registrerad på den kursen. Hoppas ni blir nöjda över H2:an :) Kram!! :)
Michelle Engman

Kommentera här: