Helg.

Kan inte direkt säga att jag förtjäänar ett stort "skönt med helg" då jag mer eller mindre varit "ledig" hela veckan, går lite trögt med plugget. Var iallafall på skolan igår på en statsrättsövning och hade då alla rätt på frågorna, därimot var de mest faktafrågor och "ett rätt svar", inte vanligt när man läser juridik.
 
Vädret fortsätter att var underbart, fåglarna kvittrar för fullt och vi har stängt av pelletsbrännarn för denna vintern, fönster eller dörr står öppen och sommaren är nära nu! Ted har fått vara ute och leka på altan idag och vi var har varit ut på gården och grejat, han får inte krypa ute i gräset förrens de är krattat och allt hundbajs är borta men han är verkligen sugen, och det kan man ju förstå, det är ju nytt för honom :)


 
Idag åkte även åkpåsen från Teddans vagn, bättre sent än aldrig. Ska ut på en härlig promenad sen då lilleman vaknat, då kanske han kan hålla sig vaken i vagnen och vi kan gå och gunga. Ikväll ska vi grilla och mysa tillsammans, vill bara vara ute hela dagen. På måndag blir de ordentlig start på tentaplugget!
 

Kommentera här: