Fredag som känns som måndag.

Åkte in till LTU imorse vid 6.40 då det var föreläsning i kredriträtt mellan 8.15-11.45 och efter det satte vi oss direkt och började med övningarna. Satt fram till strax efter 16 och hann med nästan 4 av 8 frågor. Ska fortsätta efter helgen men tror jag kommer läsa lite i helgen trots att det inte är något jag brukar. 

Känner mig både taggat och omotiverad till denna kurs, tycker den verkar intressant men sen när jag inte ens vet helt säkert att jag kommer få läsa den gör att man inte vill tänka för långt om t.ex vad man vill skriva PM om ifall man nu inte ens kommer få skriva ett. Hittade en sida på LTU där man kan se alla som är antagna till kursen och vilka av dem som har kursregistrerat sig. Idag är sista dagen att registrera sig och än sålänge har 98 st registrerat sig av de 111 st som är antagna, om de stämmer är det 13 lediga platser för tillfället och då ser mina chaser goda ut som 3 reserv, om de bestämmer sig för att ta in reserver! 

Hur som helst,  känns som måndag idag då man precis kommit igång med plugget, så är det fredag. Ätit hamburgare till middag idag och ikväll far John och jobbar på havsbadet så jag och Ted ska ha lite ensammys, tror dock det snart är läggdags för lillodjuret så blir nog en kväll för mig själv, kan vara skönt ;)
 
 
Helg med mitt lillodjur, nu kan man njuta av helgen igen. Blir inte så när man är ledig en vecka ;)
 
Hoppas ni får en trevlig helg! :)

Kommentera här: