Framtiden.

Tänker mycket frammåt. Tänker att jag till sommaren har gått färdigt hälften av min utbildning och till hösten kommer lilleman börja på förskolan. Vi sökte i första hand till en förskola som heter västermalms förskola och den ligger ca 1 km hemmifrån och det tar väl 8-10 minuter att gå dit och där sökte vi till deras två småbarnsavdelningar, i första hand valde vi den avdelning våran vän Elin jobbar på, skulle kännas absolut bäst och tryggast för oss att få ha Ted hos henne som han kommer känna väldigt bra och det känns som det bästa för oss alla om Ted hamnade på hennes avdelning.
 
Andra handsvalet är grannavdelningen på samma på förskola. Som tredje handsval blev det en förskola som ligger va 500 meter ifrån oss. Det valde vi för det är närmst men som sagt vi vill i första hand ha honom på våran väns förskola, fördelen är att det finns en busshållsplats precis utanför, perfekt de dagar jag ska in på universitet kl 6.40 och John inte kommit hem än från nattjobbet, då lämnar jag Ted 6.30 och hoppar sedan på bussen direkt utanför utan att behöva springa över halva byn :)
 
Jag tror jag har valt vilka kurser jag vill läsa utanför juridiken men ska träffa en ny studievägledare imorgon som ska hjälpa mig med min kursplan nu när jag är mellan två klassen och inte följer någon obligatorisk plan. Vill inte de ska bli några problem framöver för mig att få ut min examen. Skönt med en ny studievägledare då jag känner att hon som har hand om vårat program inte kan hjälpa mig utan får mig bara mer förvirrad och så ska det inte kännas. :)
 
 

Kommentera här: