15 april 2014

Inatt sov Ted sin andra natt i sitt rum, han somnade 19.45 och sov utan ett pip fram tills 4.30 imorse, gick upp med honom men han somnade om 5.30 och jag gjorde likaså. Så himla duktig han är lillkillen, han är så stor. Satt och lekte på sitt rum imorse, plockade i sina leksaker och surrade och dansade till musiken.
 
 
Vi har hunnit veckohandla idag också, vi och alla andra älvsbybor! Ätardag i helgen och det blir en riktigt tacolördag, tacos till lunch och sen en tacopaj på resterna till middag, mums. Blir dock inget påskgodis detta året utan bara ätardag i form av mat! Känns faktiskt helt okej, hellre god mat än sött och slisk :)
 
Har jag tagit mig lite påskledigt, tänkte bara läsa ut en bok kurslitteratur under veckan så jag kan börja göra lite övningar på måndag. Annars blir det bara att umgås med min familj veckan ut :)
 
Varit och tränat ben idag, känns riktigt bra hur styrkan kommer tillbaka och ökningarna likaså, alltid sådär i början att ökningarna kommer efter varan och vill varje pass vilket är en bra sporr och motivation i början då det är ganska jobbigt att komma in i det igen. Som sagt är ben en favoritmuskelgrupp och de är kul att det går så bra. Imorgon blir det bröst axlar och triceps sen får nog ryggen vänta tills på lördag :)
 
 
 

Kommentera här: