Fredag!

Inte sovit så bra inatt, somnade efter 00 och vaknade klockan 03.00 av att jag behövde kissa. När jag väl la mig i sängen igen kunde jag inte sova. Fick nämligen ett väldigt tryck neråt sent igår kväll och har haft som mensvärk till och från hela natten. John kom hem 04.30 och då var jag fortfarande vaken, han hämta en alvedon till mig och jag lyckades somna om. 
 
Liksinnade är vi då vi skriver till varandra samtidigt, mås och gås ;) 

När jag väl sover och inte vaknat av krämpor eller bebis så är det såklart hundarna som väcker mig. Vet inte vad det är för fel på dom men dom har båda fått en dille på att inte mat utan vill bara ut och äta gräs. Sånt kan göra mig fruktansvärt lättirreterad nu för tiden, dessa två hundar! Snart vaknar John och han är ledig nu till onsdag kväll så då brukar jag säga att hundarna är hans fram tills dess ;) 

Om ca 1 timme kommer Cissi hit, tänkte bjuda henne på pastasallad då jag gjorde för ett helt kompani igår och sen kaffesurr ute på altanen, får se om hon vill ha en glass ;) Känns som en evighet sen vi bara satt och surrade så ska bli mysigt. Sen vid 12 ska jag väcka John så han hinner käka frulle innan vi ska till MVC och första av tre föräldrautbildningsträffar kl 13. Senare ikväll ska ju Cissi bjuda på smörgåstårta, de ska bli gott!

Köpte en bomulls-långklänning igår, bacis plagg för 179:- på MIM men när jag kom hem och provat den var den lite liten, kulan gjorde den lite för tajt så ringde dit och bad henne hänga bort en storlek större som jag ska hämta idag. Funderar på att ha den ikväll, om den sitter bättre ;)
 
Nu ska jag ladda kaffebryggaren och sätta mig ute och kolla igenom socialrätten en sista gång inför imorgon innan Cissi kommer, sen får det bära eller brista, känner att jag kan en hel del så nu får man som alltid hoppas det kommer frågor på det man kan ;)