Langos i Sikfors & Tacos på byn.

Ja, man skulle kunna tro att jag inte gör annat än att äta numera, men det är de enda intressanta jag kan ta kort på om dagarna. For iallafall upp till sikfors idag hem till Malin & Tage. Jobbat tidigare med Tage, som också är från kalmar, i en langosvagn på festivaler och marknader runt om i sverige några sommrar då vi var "unga" och idag bjöd Tage på langos. Inte ätit en langos sen sweden rock 2009, det var mycket gott. Även John fick testa äta en langos och från att varit skeptisk till denna friterade degklump vart han nog glatt överraskad över att den var god :)

 


Söt-Vilde!

När vi kom slöade vi på soffan en stund, kollade på tv och kramades. Planerat in att vi ska till hemmingsmark imorgon och hälsa på Johns barndomskompis Alex och hans Mia och deras lilla pojke dom fick för inte sålänge sedan, bebismys. Känns livsfarligt att fara och hälsa på folk med barn numera, det suger extra i magen och man längtar liiite extra efter sin egen.

Kring 20-tiden vart det dags att fixa lite senmiddag, satte mig och hacka grönsaker och John stekte köttfärs, blev tacos till middag, enkelt och gott! :) 

Efter tagit igen oss på soffan en stund efter maten tog vi oss en promenad med hundarna nu i kvällssolen, skönt att kolla ut och få i sig lite frisk luft, gick på fint. Får riktigt starka samman- dragningar när jag går så går gärna på så fort att de ska göra ont i hopp om att försöka starta något, än känns det ingenting så vi får glatt vänta. Både Elin & Mamma har gissat på att Teddan kommer imorgon, kan alltid hoppas på att det stämmer. Min klasskompis Anna gissar också på att han ska komma imorgon, kring 16.15 ;)

Kommentera här: