Det är mycket nu ..

Detta med att hinna mer att blogga mitt i allt är svårt. Vad har hunnit hända sen senaste uppdateringen? Jo mina föräldrar var här i helgen, mysigt att ha mamma och pappa här. De vart väldigt förälskade i Ted och var nog svårt för dom att fara hem igen. 
 
Varit till sunderbyn två svängar i veckan har vi också hunnit. I tisdags var vi in för vägning och för att hämta lite mera mat, sondsprutor och annat. Han hade knappt gått upp något så ökade på hans mat med 5 ml extra och de gjorde susen för idag (2 dagar senare) hade han gått upp från 5165g till 5272g. Pratade med läkaren också som faktiskt skrev ut oss. Tjoho, Ted är inte längre inskriven på sjukhus som han varit sedan han föddes vilket är snart 7 veckor sedan. Sonden sitter kvar och den får vi byta där då det behövs, men så småningom kommer vi få lära oss sätta ner den själva, finns en sköterska som bor i älvsbyn och en i pålträsk som har sondkit hemma ifall han skulle behöva ny sond så vi slipper åka enda till sunderbyn.

Efter besöket på sjukhuset idag har de varit fullt upp. Handlade på willys innan vi åkte hem, varit på apoteket här på byn och bett som beställa hem Teds mjölkfria ersättning han äter. Ringt BVC och berättat om oss och Ted och redan imorgon kommer dem på hembesök så ska vi fylla i alla luckor om allt som hänt på sjukhuset. Fått ringa och prata med försäkringskassan angående att vi inte längre är inskrivna och inte ska vabba längre utan jag ska nu ta ut föräldrapenning och mammadagar och John ska ta ut sina pappadagar. 
 
Inte nog med allt detta, imorgon fyller John år så har städat och skurat som en tog, blir inget hembakat fina imorgon utan bara en tårta jag ska göra på morgonen, hinner inte fika. Nu när jag är klar med städningen och alla ärenden ska jag ta tag i våra vita tygsoffor. Köpte skinnsoffor igår så ska slänga klädslen på våra vita ektorpsoffor och dammsuga dom, sen kommer en kvinna som ev ska köpa dom :) 
 
Nya soffgruppen, skönt med skinn då man har hundar och bebis.
Måste flytta efter tavlorna till höger och köpa nya kuddar och filtar :)
 
Bildbomb från bl. instagram.


Busungen lyckades få upp sonden som satt dåligt i sömnen, gode söt utan.
 
Nä, nu har jag inte tid med att sitta här längre! Dagarna springer frammåt och går alldeles för fort, man kliver upp på morgonen och helt plötsligt är det dags att sova igen. Skönt att ha John hemma, underlättar massor att alltid vara två stycken :)
 

Kommentera här: