Long time no see ..

Här händer det inte särskilt mycket men ibland kan det vara roligt att flika in med ett blogginlägg då och då, mest för min egen skull så jag har något att se tillbaka på om några år för att vandra genom memory lane och bli lite nostalgisk. 

Sitter för närvarande i D-huset på LTU, vid 16.30 har jag en muntlig examination i kursen allmän rättlära. Detta har verkligen varit en heelt galen kurs. Sedan starten för drygt en månad sedan har jag skrivit 2 PM och haft med dagens seminarium 3 muntliga examinationer och jobbet bakom detta har varit stort. Tentan skrives den 27/10 och innan dess har vi ett grupp-PM kvar och yttligare en muntlig examination. Galet! 

Efter tentan vi skriver på tisdagen är vi lediga veckan ut för sedan är det dags för c-uppsats, det är väldigt galet att slutet är så nära och jag faktiskt kan titulera mig som jurist, hade jag aldrig trott om någon sa det för 8 år sedan. Usch, är lite nervös inför eximinationen på en timme, men tror ändå det kommer gå bra, jag är bra på att prata och det kan nog många flika in på :)
 
 
 
Annars då? Återupptagit träningen .. igen tänker ni! Ja, när John tävlade för va 3 månader sedan hade jag gått ner 13 kg men efter hans tävling blev det lite slappt på träningsfronten, vi var i Kalmar under 3 veckor och åt gott osv. Men nu under första veckan, eller första 4 dagarna har jag släppt att den vätskan jag lagt på mig under dessa månader (-2,5 kg) & vägde in på samma vikt idag som dagen vi åkte ner till Sundsvall. Helt galet mycket vätska, kissar hela tiden. På utomhuscardion för någon kväll sen var jag tvungen att springa in i ett buskage för att kissa trots att jag kissade innan jag for. 
 
Börjat träna på det bättre gymmet Kraft & Hälsa igen, har tidigare varit på Actic som är det sämre gymmet på byn. Varför jag hamnade där var mest pga av bekvämligheten att det ligger ca 2 minuter gångavstånd från oss och med mitt hektiska schema behövde jag alla förmåner jag kunde ha. Men som sagt, det är ett sämre gym och kändes inte riktigt som att jag kunde utvecklas där så en nystart är en nystart. Nu styrketränar jag tidigt på morgonen, pluggar under dagen, umgås med Ted på kvällen och kör cardio när Ted somnat, det fungerar bra än så länge. Trivs faktiskt med morgonträning även om det är slitsamt att kliva upp 5.30. 
 
 
 
Snacka om wall of text! Följ mig på instagram (michelleengman) eller lägg till mig på snapschat (michelleengman1) för lite mer uppdateringar. Ganska beroende av snapchat så där får ni mycket uppdateringar kan jag lova ;) Ska försöka skriva oftare om det finns intresse av det, verkar så eftersom jag fortfarande har många läsare dagligen som måste bli så besvikna.

Puss sålänge.. 
 

Kommentera här: