Hjärnan värker!

Vilken intensiv vecka! Suttit mån-fre från morgon till eftermiddag och pluggat, både hemma, på älvsbyns bibliotek och på skolan. Från och med i onsdags vart jag antagen på en till kurs på 15 hp, det innebär att jag pluggar 150% denna läsperiod och 150% nästa och kommer förhoppningsvis då få ihop 45 hp denna termin, om jag klarar dessa tre tentor vill säga. Yttligare 15 hp om jag klarar offentligrätten någongång ;) 
 
Känns riktigt bra att kommit igång, har så fina både "gamla" och "nya" klasskompisar som mer än gärna hjälper med mig med problem, undervisning och material. Nu är guld ska ni veta :) 
 
Annars då? Kan inte påstå jag har mycket till fritid, då jag inte pluggar myser jag med Tedde och när han sover sitter jag mest som en zombie, för trött för att lyfta armarna. Förhoppningsvis kommer man in i detta med att plugga intensivt snart så man kan börja göra lite annat kul om dagarna ;) 
 
Nu ska jag gå och lägga mig tillsammans med min lilla kille som man orkar leka med honom imorgon för på måndag är man igång igen, plugg hela dagen lång på LTU. Jag har verkligen kommit in i det och tycker det är roliga kurser jag läser just nu, roligt att läsa sig nya saker man känner man kommer kunna ha nytta utav sen. Tänk om man kunde se en glimt av hur livet ser ut om ca 10 år, vad man jobbar med, vart vi bor och hur många barn vi har. Det hade varit så spännade!
 
 
Förresten, glöm förtusan inte bort att rösta imorgon om ni inte redan förtidsröstat!
Rösta hellre blankt om ni är osäkra än att strunta i att gå dit! 

Att lämna hemmet.

Ja, detta med att plugga då Ted är på förskolan och John sover går verkligen inte bra då jag är hemma. Man kommer på att man ska städa, se lite tv, lägga sig på soffan och läsa (se tv), göra matlådor osv osv. Jag måste ut och hemifrån för att få så effektivt plugg som möjligt! Känns dock gode långt att åka in till LTU för att så något vettigt gjort, så tänkte traska till biblioteket här på byn på en stund. 
 
Det enda jag behöver är datorn och wifi, lite kurslitteratur och en lagbok, sen kan jag som sitta vart som helst då jag pluggat in mina hörlurar. Ska gå förbi coop före och köpa en sallad till lunch, sen ligger fluxenrestaurangen (där jag brukar jobba) intill biblioteket så där kan jag nog snika lite kaffe :) 
 
En dag på kultan förra veckan.
 
Igår hade John hämtat Ted kl 16 eftersom jag inte var hemma förrens 17.30. Alla barnen hade varit ute och Ted hade sett att John kom. Han hade sprungit mot honom med den lite förstora västen, haft armarna i luften och utropat ett glatt "PAPPA". John var tvungen att berätta detta för mig direkt då han förklarade att hans hjärta höll på att svämma över av kärlek. Idag ska jag hämta Ted kl 15, hoppas på samma respons ;)
 
Världens bästa Ted
 

@ LTU

En liten snabb uppdatering. Igår var Teds första dag på förskolan efter inskolningen, John lämnade honom på morgonen då han kom hem efter nattjobbet. Jag var hemma och pluggade men insåg att det inte gick så bra, dålig motivation då jag sitter hemma själv, gör så mycket annat onödigt. Hur som helst, hämtade Ted kl 14, men då sov han fortfarnde men ca 20 min senare vaknade han, drog alltså en 3-timmarsvila :) 
 
Igår kväll skulle jag söva Ted i vår säng, somnade själv kring 20, vaknade vid 22.30 och tog in hundarna sen gick jag och la mig igen. Jag och Ted vaknade väldigt utvilade vid 6.30 idag, drog oss en stund sen klev vi upp och åt frukost och gjorde oss iordning. John kom från jobbet kring 7.45 så han tog med sig Ted och lämnade honom på förskolan medans jag gick till busstationen och for in till LTU.
 
Börjar inte förrens 14.45 idag så tänkte få endel gjort nu så man kanske kan ta fredag som en pluggfri dag :) Mina fina klasstjejer har föreläsningar i samma hus jag sitter så hunnit dricka kaffe med dom på deras rast, sen kommer dom hit så ska vi luncha också, så behöver komma igång med plugget nu för lär bli endel surr ;) 
 
Familjerätten är faktiskt väldigt intressant och rolig kurs så känns bara roligt att plugga just nu :)