Resevagn.

Idag har vi blivit med en resevagn/sittvagn som vi kan ha då vi beger oss ut på semester runt om i landet, främst kalmar och ska in till stan osv. Blev iallafall en babytravel rio sulky, ingen dyr vagn men verkar ha de funktioner vi söker, den är smidig med helt handtag så den kan styras med en hand osv.
 
Skickade mamma och kolla på den på babyproffsen i kalmar och skicka lite bilder på den, hon gillade den så vi slog till så nu är den ihopsatt och påväg hem med mamma hem till dom. Skönt, då slipper vi resa ner utan våran stora kombivagn och har denna direkt då vi kommer fram, den kommer dessutom ta mindre plats i bilen när vi ska till sthlm i helgen också :) 
 
Har packat och städat idag, skrivit en lista på saker vi ska göra imorgon innan vi åker, ni vet dra ut sladdar, kasta sopor och rensa kylen på rester osv. Känner mig sådär förväntansfull och tycker de ska bli jättemysigt att åka på semester, dock får vi tänka oss bättre för när det gäller ekonomin, i göteborg i vintras gick vi lite för mycket lös på allt möjligt och glömde vi hade en vardag och utgifter när vi kom hem ;) 
 
 

Detta får bli sommarvagnen om man ska mindre streckor, ska man långt och sen till vintern använder vi cresenten som har bättre däck. Hur som helst, skönt att ha en ordentlig resevagn nu som vi kan ha när vi ska åka ner till mamma och pappa. Får även tacka mamma och pappa så mycket för den :) 

Kommentera här: