Long time no see.

Lite sammanfattning om dagarna som varit :)
 
KALMAR.
Annars då, vi var ju i Kalmar från onsdag eftermiddag till lördag morgon förra veckan. Var riktigt roligt och dagarna gick för fort för då vi styrde bilen mot Stockholm att vi inte kände oss klara i Kalmar. Under torsdagen var vi i stan jag och John, vi åt lunch och glass och kollade oss omkring på olika saker.

På kvällen lämnade vi Ted hemma hos mina föräldrar och drog in till malkars västra och tränade, för min del vart det enbart 1,5 timme kardio och John tränade bröst. Riktigt fint gym men dyrt, 150 kr/träning så vi betalade 300 kr .. Kan bli dyrt i längden att köra våra träningar där då vi är nere, kanske får kolla efter ett medlemskap.
 
På fredagen var vi hem till min kusin Linus och Fanny och träffade deras fina lilla Tove. Linus var inte hemma med Li var där med sin dotter och det blev mycket tjejsnack (stackars John) och catching up. På kvällen for vi hem till min storebror Thony och hans familj där även min andra storebror Micke var för middag. Ted tyckte det var väldigt roligt att träffa både morbröder och sina kusiner, han kröp runt och inspekterade allt. Vi satt ute på deras inglasning och åt och han ville bara ute och krypa i de gröna gräset, det hade precis regnat så han fick inte gå ut. Men nästa gång ska vi åka dit igen och han ska få krypa ute :) 
 

Lite egentid då vi for och tränade.


Träffade Tove. 

Suddig bild, Ted hos sina kusiner Emmie och Otto. 
 
STOCKHOLM.
På lördag morgon började vi bila mot stockholm, tog längre än vi räknat med om vi var incheckade på hotellet vid kl 15.00 och ganska möra och trötta efter en lång resa. Jag och mamma for och shoppade medans John och pappa for och kollade in fitnessgalan. På kvällen hade vi bokat bord på en restaurang och efter maten for vi till vårat rum med lite godis och la oss och såg tv och streamen som gick av nordic grand prix medans Ted fick härja på hotellrummet efter bara suttit i bil och vagn hela dagen. 
 
På söndagen sa vi hejdå till mamma och pappa och for på fitnessgalan för att kolla på när herr hortlund skulle tävla i AF. Mycket folk som skulle kolla och bara ståplatser så det slutade med att efter 2 timmar for jag och Ted tillbaka på hotellrummet, men först lunchade vi. Ted är väldigt snäll men han är så full i energi och tyckte så synd om honom att han bara var tvungen att sitta i vagnen. På hotellrummet busade vi och lekte tills han somnade.
 
 
När tävligen var slut var det mycket besvikelser över dömningen och ingen var på direkt superbra humör, vi gick iallafall och åt en suschimiddag i gallerian med Cissi och Benjamin som sällskap och sen gick vi till vårat rum där vi spenerade kvällen med mys och bus med Ted samtidigt vi reflekterade över helgen. Vi kände att vi hellre stannat i Kalmar än åkt till stockholm då de inte alls fyllde våra förväntningar. 
 
På måndag morgon åt vi hotellfrukost innan vi chekade ut. Tog tunnelbanan in till t-centralen sen tog vi oss en lite promenad till stockholms centralstation. Hoppade på ett expesståget ut till Arlanda och checkade in väskorna och vagnen. Hann med en lunch innan planet gick hem. Var så himla skönt att få komma hem! :)
 
Någon hade verkligen saknat sina leksaker, han drog ut allt och vägrade lämna sitt rum. 
 
Ted har under en veckas tid varit i någon slags utvecklingsfas skulle jag tro, han har varit orolig om nätterna och vaknat upp ledsen en gång i timmen, vi har sövt om honom men han började gråta såfort vi la ner honom igen. Natten innan vi åkte till Kalmar var jag uppe och hämtade honom, la mig i våran säng med honom på bröstet och somnade om, vaknade till och la honom bredvid mig och han låg och sov till långt in på morgon. Då kom vi på att han kanske vill sova med oss, så under hela semestern har han sovit mellan oss och sovit hela nätterna. Underbara lilla gullebarn, vill bara ligga nära mamma och pappa!
 
 
 

Kommentera här: