En dag på LTU.

Sitter i föreläsningssalen i väntan för att föreläsningen börjar kl 8.15 .. Riktigt trött imorse, inte samma sak att vakna av ett alarm som av en gosig glad och varm liten kille. Enda föreläsningen i veckan för på onsdag flyger vi ner till Kalmar och efter några dagar där bär de av till Stockholm och fitnessgalan.

Lite pirrig, ska bli mysigt med semester. Ska börja tvätta det som ska med idag var tanken, måste dock packa lätt denna gång, vi ska ju bila till sthlm från kalmar med mamma och pappa, i deras sedan ska 4 vuxna, ett barn i bilbarnstol, en vagn och resväska få plats, så det får bli en bag och i värsta fall köper vi en väska i sthlm. Kan ju hända att det börjar klia både i mina och mammas fingrar om man ska in till stan ;)
 
Annars då, noll pluggmotivation, vet inte alls vad det är med mig. Mindre än 4 veckor kvar till tentan och har knappt börjat, känns lite blandade känslor nu när vi ska åka iväg också, blir nog att ta med en bok kurslitteratur och läsa den när det finns tid för det. Vore ju väldigt skönt att klara denna tentan nu och få den ur världen.
 
Nä, om man skulle börja förbereda inför föreläsningen .. 

Kommentera här: