Tentaplugg

Åh igår tog jag en regelrätt sjukdag, ni vet en sån där då du går i pyamas hela dagen och bara ligger på soffan. Vart inget plugg och bara soppa som lunch och middag. Haft så himla ont i bihålorna men idag känns det mycket bättre efter alverdon, otrevin och några strepsils så ska sätta mig och plugga är tanken.

Startade morgonen med frukost med familjen kring 7 sen har jag sett serie, så nu är jag egentligen redo för att gå upp och sätta mig och köra en plugg till kl 17 med en förmiddag&lunchrast och sedan en eftermiddagsrast på en timme då jag ska ut på en promenad för att rensa huvudet lite med frisk luft :)
 
Visst känner ni till de där tentastädet? De enda jag vill göra är att städa för det brukar aldrig vara så rent hemma hos oss som i tentapluggstider, ni vet allt för att skjuta upp plugget. Har dock en make hemma som ger mig onda ögat om jag gör annat än pluggar och tvingar mig till det så är väl lika bra jag tar med mig en kaffekopp upp till skrivbordet och komma igång. Planen är att gå igenom köp och försäkringsrätten idag :)
 
John fixade iordning detta åt mig i tisdags så jag har någonstans att plugga ostört hemma. På våran övervåning har vi bara det nya gästrummet och nu då det gamla gästrummet som står tomt som blev mitt pluggrum, ganska skönt att kunna sitta där uppe, får massor gjort utan att bli distraherad av John och Ted.
 
Brukar gilla att gå bak i min blogg och se vad jag gjorde för ett år sedan. Nu för ett år sedan satt jag gravid i vecka 23 och pluggade till min omtenta i jök2 och miljörättstentan jag skrev veckan efter. Minns att det var riktigt tungt att jämnt behöva tentaplugga gravid, nu är det lika tungt då man har en bebis istället :P 

Kommentera här: