Pluggless!

Igår vart jag riktigt less på att plugga! Satt iallafall mellan 9-15 men under den tiden hann jag beställa hem massa bilder från bröllopet och från teds födsel fram tills idag ;) Hann också luncha med maken och chatta endel med Johanna, dock var det skolrelaterat ;) Nää känner faktiskt att jag har ett hum om de mesta :)
 
Idag ska jag bara kolla på gamla tentor och någon övning och mina svar sen blir det inte mera plugg utan bara ladda inför imorgon, lita på det jag kan och hoppas de ställer liknande frågor av problemlösningar vi varit med om innan och inte något helt nytt och okänt :P 
 
Igår efter jag pluggat klart invigde vi våran nya bilstol och får upp till sikfors och hälsa på hos Tagessons :)
 
 
På kvällen hade vi väldigt roligt jag och Ted medans pappan var på gymmet. Vi började med ett blött och plaskande bad. Ted badade så han vart alldeles skrynklig om tårna. Efter det fick han följa mig runt i huset och städa och plocka, roligast var att få sitta framför spegelgaderoben och prata med sin spegelbild.
 
Han kröp genom hela huset igår, helt galen och fort gick det :) (video finns på min instagram mamma)
Vi åt kvällsgröten och han somnade direkt i min famn till några vaggvisor. Mysunge!
 
Vaknade vid klockan 6 imorse av en sjungande och skrattandes bebis så vände mig om och fick världens flin av denna underbara unge.. Idag låter vi pappan få lite sovmorgon och rorar oss själva. Måste dock avsluta nu och leta upp ungen som inte längre är i vardagsrummet .. snacka om slut på friden ;)

Kommentarer:

1 Hanna:

Jag känner samma sak! Orkar inte plugga mer nu:-)

Kommentera här: