Ledighet.

Igår var det tentaskrivningsdags. Måste säga att de var en ganska svår tenta, iallafall första två frågorna på tentan då de var väldigt otydliga och luddiga och många i klassen tolkade första frågan olika. Kan egentligen inte yttra mig hur det gick, hade som sagt svårt för första två frågorna, tror de andra två frågorna gick ganska bra men har aldrig kunnat känna mig säker på en tenta.
 
 
Hur som helst, tentan är skriven och nu behöver man inte tänka mer på den, gjort är gjort :) Skrev mellan 9-14 och när jag var klar var John och Ted i luleå, mötte dom och dom satt med mig och Johanna och väntade in Linnea, Sofia och Emelie. Då de skrivit klart tentan for vi alla in till stan och träffade upp Angelica och Novalie och tog en fika. Skönt att äta och surra efter tentan trots att man var mossig i skallen ;)
 
Idag var min första "lediga" dag på ett tag, skönt nu med en veckas ledigt innan nästa kurs startar. Jag och John tog med oss Ted och gick en solig promenad imorse upp till familjecentralen, öppna förskolan. Där träffade vi Smilla och Elis från vår föräldragrupp, roligt att låta barnen träffas nu då de blivit lite större och kan sitta och titta på varandra och prata med andra mammor :)
 
 
Efter det tog vi och plockade oss varsin sallad innan vi gick hem igen. Ted sov på altanen medans vi åt lunch tillsammans. Efter maten gick jag och tog mig en tupplur då jag var lite småtrött efter varit vaken med Ted sen 5.45 imorse, vet inte varför men det är typ skönast att få sova på dagen ;)
 
På eftermiddagen var vi och träffade lilla Alva, så himla liten och söt. Inte sett en sådan liten bebis sen Ted var nyfödd och han vägde mer än 1 kg mer än henne. Det är ju så man blir bebissjuk speciellt nu när man har en galen bebis och kryper fort som bara den och är överallt och ingenstans, saknar en liten bebis.
 
Varit en riktigt bra dag. Ted är ett helt annat barn nu sen han började krypa, våra liv har blivit annorlunda. Idag när jag dammsög följde han efter helt galet och skrattade. Genom hela undervåningen kröp han efter oss och tyckte de var kul då de blåste varmluft i ansiktet på honom. Åh denna unge fyller våra liv med sååå mycket glädje så det inte är sant, alla borde ha ett sånt här lyckopiller i sitt liv, bästa som finns!
 
Råkade beställa kläder åt Ted idag som han ska kunna ha till sommaren. Han har under veckan haft så fina färgglada kläder så var tvungen att beställa mer till sommarn.. Blev en stor beställning på säkert 15 plagg från HM så visar bara några färgrklickar, längtar massor till sommaren!
 
Underbara barn!

Kommentera här: