Fredag kväll.

Ikväll är vi ensamma jag, Ted & hundarna. John for och ska jobba två kvällar/nätter i Arjeplog men kommer hem imorgon under dagen för bmr-dagen på kraft&hälsa så då hinner vi träffa våran fina John.
 
Ted mår bättre nu, han bajsa lite på egen hand igår och nu ikväll kom det endel bajs, det är fortfarande lite hårt men huvudsaken är att han får ut det på egen hand och inte blir full i magen så han kräks. Vi fortsätter ge plommon och päron, lactulose & olja i maten, vi skippar både osaltat smör och messmör i maten för tillfället.
 
 
Typiskt nog har han åkt på en förkylning lillkillen, rosslig hosta och en rinnande näsa men han är glad iallafall. Han ska endå få följa till Kraft&Hälsa imorgon, tänkte vi går dit lagom tills han ska sova lunch (han sover före maten) och så får han sova inne på gymmet med kåporna sålänge han kan :)
 
Nu ska jag fredagsmysa lite med min lilla underbara och då han somnat blir det nog ett avsnitt med ett färskt avsnitt grey's innan det är dags för mig att sova också. Imorgon har vi som sagt en del att göra och på kvällen ska vi på tjejmiddag hemma hos Cissi, tur han är söt lilleman så han får följa på sånt ;)
 
 

Kommentera här: