En bilbarnstol påväg till oss.

Nu har vi äntligen fått tummen ur och beställt oss en bilbarnstol. Babyskyddet vi lånat av Noréns behövde dom såklart tillbaka nu då de fått sin lillprinsessa så fick låna en annan tempoär bilstol sålänge. Hur som helst så fick det bli en Besafe iZi Plus i färgen Dark Mood Indigo/Sober Sport. Jag är nöjd efter letat i denna djungel.

 
 
BeSafe iZi Plus är en bakåtvänd bilbarnstol från BeSafe som är plustestgodkänd och passar barn från 6 månader upp till fem år eller 25 kg. Stolen har en användningstid upp till fem år. iZi Plus har ett växande huvudstöd och bältet justeras mycket enkelt med ett enhandsgrepp samtidigt som barnet sitter i stolen. Magneterna håller bältet borta medan du tar i och ur ditt barn. Stolen har också en justerbar sittvinkel och marknadens bästa liggläge, vilket gör att den även passar små barn då det förhindrar att barnets huvud faller framåt. 

BeSafe iZi Plus har integrerat stödben vilket ökar stolens säkerhet. Gröna indikatorer markerar att stödbenet är rätt monterat och ger en ökad trygghet. Att den är plustestgodkänd till 25 kg innebär att den har genomgått några av världens tuffaste krocktester. Tack vare det växande huvudstödet och den extra bodyhuggern sitter även små barn mycket bra i BeSafe iZi Plus. 

Det djupa viloläget förhindrar att barnets huvud faller framåt och hjälper till att positionera barnet rätt i stolen. Den höga maxvikten, 25 kg, det justerbara huvudstödet och höga ryggen gör att stolen passar barn upp till 5 år. Tack vare den justerbara frontbygeln kan stolens montering anpassas för att ge extra benutrymme för de större barnen. 

- SIP-Side Impact Protection och ett huvudstöd som växer med barnet.
- Magneter för att enklare ta i- och ur barnet.
- Extra bodyhugger som gör att även mycket små barn sitter väldigt stabilt.
- Fempunktsbälte som enkelt justeras i höjdled med ett enhandsgrepp.
- Den mekaniska frontbygeln ger en oerhört stark och stabil montering.
- EPS sidokollisionsskydd.
- Enkel och snabb montering med bilens trepunktsbälte.
 

Kommentarer:

1 Hannah:

Jag älskar våran BeSafe så ni blir säkert jättenöjda!

Kommentera här: