Dålig uppdatering.

Ibland blir det helt enkelt dåligt med uppdatering här då det helt enkelt inte finns det.
 
Kan börja med att nämna att min och Johannas redovisning i fredags gick bra, vi blev godkända. Känns skönt att både PM och muntliga presentationen är över så vi kan fokusera på att tentaplugga som vanligt kommande tre veckorna. Nu är det helt enkelt bara nöta kurslitteratur och hoppas på att man lär sig rätt saket.
 
Ted har varit sjuk, sedan i tisdags förra veckan han har kräkts och inte kunnat bajsa, inget har alltid varken kommit in eller ut hans lilla kropp, han har inte riktigt varit sig själv och har verkat ha väldigt ont i magen. På lördag och söndag var vi in på akuten och gav honom lavemang och nu verkar han äntligen bättre.
 
Han fick behålla sin mat igår och har inte varit ledsen inatt. Både jag och John har känt oss ganska knäckta, blir så himla hjälplös då de små är dåliga! Han har gått ner mycket i vikt och har sett ganska urmärglad stackarn. Nu känner jag iallafall min älskade bus-son och längtar efter lite ledig tid med honom.
 
Påväg från akuten i helgen.
 
Fick denna bild av John idag, buskillen har hittat sitt hörn dör han gör saker han inte får :P

Kommentarer:

1 Hannah:

Så skönt att det vänt och blivit bättre!

2 Anna:

Hej, ett litet tips mot trög mage, om han inte är mjölkallergiker,är messmör. Har gett mina barn (efter tips på BVC) en rejäl klick i vällingen när dom varit lite hårda/tröga och det sätter fart. Hoppas han blir bättre!

Kommentera här: