Bebissjuk!

Våra vänner fick igårkväll en fin liten flicka och det ska bli så spännade att få träffa henne. Har inte träffat en bebis sedan Ted kom till världen, börjar ställa in mig på att när vi får träffa lilltjejen kommer det gå upp för oss att våran kille inte längre är en bebis, han blir ju redan 8 månader på fredag, heeelt galet.
 
Kan inte låta bli att tänka tillbaka på våran tid på BB. Det var ju minst sagt långt ifrån något vi förväntat oss då det blev som det blev men minns tydligt på tredje dagen då vi fortfarande bodde på BB hur Ted fick vara hos oss på dagarna, utan massa sladdar och utan massa personal, vi var själva med honom för första gången, satt bara och titta på varandra och Ted. Det härligaste med det var hur jag fick lägga Ted i den där lilla plastvagnen och rulla med honom till matsalen och äta lunch medans han sov bredvid som alla andra bebisar gjorde då mammorna åt, jag var ju mamman som annars bodde på BB utan min bebis. 
 
Första gången själva med Ted utan maskiner, sladdar & personal bakom en stängd dörr.
- Ted 3 dagar gammal.
 
 
Visat denna bilden några gånger tidigare men den är bara för underbar. Det är också den dagen då Ted fick vara hos oss och John hade viskat åt Ted första dagen "När du slipper alla slangar ska jag dansa med dig" och det gjorde dom, det kommer vara ett ögonblick jag aldrig glömmer för resten av mitt liv.
 
Trots alla omständigheterna kommer tiden på BB vara våra första dagar i livet som föräldrar och det kommer aldrig försvinna. Vi brukade säga att det var de västa och bästa dagarna i vårat liv på samma gång. Hoppas nästa gång att det kommer bli en helt annan upplevelse med en frisk liten pojke eller flicka :)

Kommentera här: