Egentid.

Betalade räkningarna igår och insåg ganska snabbt att det inte blev mycket pengar över. Fortfarande inte vant oss ekonomiskt med att ha John hemma, man är inte direkt rik när man har en hemma på föräldrapenning. Efter detta blev John helt plötsligt jobbsugen så han ringde sin chef som fixa jobb åt honom ikväll & imorgon.
 
Teds feber har gått ner, han sov över 3 timmar efter lunchen och när han vaknade hade tempen gått ner och han låg på ca 37.4 och var piggare. Han var jättetrött så han somnade för ca 40 minuter sedan. Jag har krypt upp i soffan efter tagit en dusch med ett glas cola zero och ser på masterchef USA, bästa programmet!
 
VILKET UNDDERBART VÄDER VI HAFT IDAG! Medans Ted sover har vi börjat ha fönstret i vardagsrummet öppet för att få in frisk luft, det fönstret vi öppnat är det som är på altanen och såfort de börjar bli varmt ute kommer en speciell lukt där ute från mattan, för oss betyder den värme, sol och vår/sommar. Underbart!
 
Idag kom det massa med kort på posten, framkallat från bröllopet och blandade bilder från Teds födsel och det blev ca 350 bilder. Alla ligger i oordning så måste sortera dom. Så roligt med fysiska kort, allt finns numer på dator och telefon. Nu vill jag ha massor med ramar och velat gjort en hel tavelvägg med bilder på oss och Ted.
 
 
Ska nog fortsätta bara mysa i soffan innan det blir sängen. Har en son som börjat göra morgon mellan 05-06 på morgonen så blir inga sena kvällar. Speciellt inte nu då maken jobbar hela helgen och det är mamman i huset som ska upp med lillodjuret. Nä, egentid under min filt till mitt favoritprogram får det bli ikväll.

Dumma feber.

Igår började Ted hosta så han kräktes, det skedde tre gånger under dagen och han var inte särskillt hungrig och sov två gånger mer igår än vad han vanligtvis gör men annars var han sig själv, pigg och glad.
 
Han gjorde morgon vid 5 imorse sen undan morgonen har han blivit varmare och varmare så tog en temp på honom vid 9-tiden och den visade 38.5 grader. Han brukar ha kring 37.4 så han har feber stackarn han som inte brukar få feber. Man märker när han inte riktigt är fullt frisk och har en infektion i kroppen, då blir han så lugn och vill sitta i famnen. Händer annars aldrig längre :P
 


 
Var på familjecentralen för första gången i onsdags så kan fått någon infektion därifrån, han har aldrig varit på ett sånt ställe förrut och alla leksaker ska ju in i munnen så det var ganska väntat. Känner att det kan bli ett riktigt bakslag sedan när det är dags att börja på dagis. Lilla killen då, tur han alltid är glad :) 

Ledighet.

Igår var det tentaskrivningsdags. Måste säga att de var en ganska svår tenta, iallafall första två frågorna på tentan då de var väldigt otydliga och luddiga och många i klassen tolkade första frågan olika. Kan egentligen inte yttra mig hur det gick, hade som sagt svårt för första två frågorna, tror de andra två frågorna gick ganska bra men har aldrig kunnat känna mig säker på en tenta.
 
 
Hur som helst, tentan är skriven och nu behöver man inte tänka mer på den, gjort är gjort :) Skrev mellan 9-14 och när jag var klar var John och Ted i luleå, mötte dom och dom satt med mig och Johanna och väntade in Linnea, Sofia och Emelie. Då de skrivit klart tentan for vi alla in till stan och träffade upp Angelica och Novalie och tog en fika. Skönt att äta och surra efter tentan trots att man var mossig i skallen ;)
 
Idag var min första "lediga" dag på ett tag, skönt nu med en veckas ledigt innan nästa kurs startar. Jag och John tog med oss Ted och gick en solig promenad imorse upp till familjecentralen, öppna förskolan. Där träffade vi Smilla och Elis från vår föräldragrupp, roligt att låta barnen träffas nu då de blivit lite större och kan sitta och titta på varandra och prata med andra mammor :)
 
 
Efter det tog vi och plockade oss varsin sallad innan vi gick hem igen. Ted sov på altanen medans vi åt lunch tillsammans. Efter maten gick jag och tog mig en tupplur då jag var lite småtrött efter varit vaken med Ted sen 5.45 imorse, vet inte varför men det är typ skönast att få sova på dagen ;)
 
På eftermiddagen var vi och träffade lilla Alva, så himla liten och söt. Inte sett en sådan liten bebis sen Ted var nyfödd och han vägde mer än 1 kg mer än henne. Det är ju så man blir bebissjuk speciellt nu när man har en galen bebis och kryper fort som bara den och är överallt och ingenstans, saknar en liten bebis.
 
Varit en riktigt bra dag. Ted är ett helt annat barn nu sen han började krypa, våra liv har blivit annorlunda. Idag när jag dammsög följde han efter helt galet och skrattade. Genom hela undervåningen kröp han efter oss och tyckte de var kul då de blåste varmluft i ansiktet på honom. Åh denna unge fyller våra liv med sååå mycket glädje så det inte är sant, alla borde ha ett sånt här lyckopiller i sitt liv, bästa som finns!
 
Råkade beställa kläder åt Ted idag som han ska kunna ha till sommaren. Han har under veckan haft så fina färgglada kläder så var tvungen att beställa mer till sommarn.. Blev en stor beställning på säkert 15 plagg från HM så visar bara några färgrklickar, längtar massor till sommaren!
 
Underbara barn!