Ted-mys & renovering!

Mamma tog Ted kl 6 imorse, jag låg dock vaken därefter och kollade på serier i sängen och bara myste. Då john vaknar låg vi och drog oss till 9-tiden vilket var så himla skönt. Inte legat och dragit oss sådär sedan innan Ted kom så det var verkligen välbehövligt! Kommer nog addera lite sömn på sömnkontot i helgen :)
 
Ted har jätteroligt med sin present mamma och pappa hade med sig igår. Det är ett flygplan från filmen flygplan som påminner om en bobbycar. På ratten kan man trycka in knapparna och då spelas det musik och propellern börjar snurra medans den blinkar, finns fler roliga knappar på instumentpanelen också som är intressanta. Ted är ju lite liten för att sitta själv på den men han gillar sitta bredvik och meka med sitt plan ;)
 
Nikki är noga med att studera allt som lill-husse gör! :)
 
John och pappa har satt på en spånskiva över murstocken i blicande gästrummet och efter det har mamma börjat tapetsera. Blir jättefint och tycker verkligen om tapeten! Lägger upp flera bilder senare idag som jag ska ta med systemkameran så ska ni få se den fina tapeten lite bättre och hur långt vi kommit :)

 
Teddan sover lunch, pappa ser hockey och jag håller på med sen lunch, lax potatis och kall sås :)

Kommentera här: