När lugnet träder in.

Imorse träffade jag och Johanna kring 7.30 och har suttit och jobbat med våran muntliga presentation. Strax före lunch hade vi sammanfattat hela kapitlet i boken som vi ska tala om och gjorde en översiktlig powerpoint så helt plötsligt visste vi inte vad vi skulle göra, nu är det kvar att lära oss de muntliga delar & fixa PP:n. Känns riktigt skönt, vi har kommit långt och redovisningen är nästa fredag, tror vi kommer naila! ;)
 
 
Har undertiden haft kontakt med mamma, deras flygplan från Kalmar var försenat men som tur var var planet från Arlanda till Luleå också försenat, så då hann det med sitt plan vilket var skönt! De borde landa när som helst och John och Ted är nog på plats för att hämta upp dom. Ska bli mys och träffa dom ikväll :)
 
Vi har föreläsning kl 14.45 med Bertil Bengtsson i försäkringsrätt. Han är typ en kändis inom juridiken och har skrivit många böcker och är en fantstisk föreläsare som pratar ifrån hjärtat. För att inte glömma nämnas att han är 88 år gammal. Ser fram emot den och vet att jag kommer lära mig massor :)
 
 
 
 

Kommentera här: