En dag till ..

Idag var det mycket för hjärnan i skolan. Förmiddagen satt jag och Johanna och jobbade på vår muntiga presentation av särskilda avtalstyper som ska redovisas på fredag och kl 13 hade vi en genomgång av övningsuppgifter i köprätt, kände när vi satte oss där inne att energin höll på att ta slut.
 
 
Tog bussen hem kl 15 och var hemma strax efter 16. Ingen träning idag så hann umgås med John och Ted innan John for på gymmet. Helt sinnes vad jag älskar dessa två!
 
 
Ted var jättetrött ikväll så sövde honom och han somnade innan jag ens lagt honom tillrätta i min famn kl 19. Han har tjorvat några kvällar och vägrat sova förrens 21-22 så känns ovanligt tyst att han redan sover. Ska passa på och lägga mig på soffan och se ett avsnitt av något serie innan John kommer från gymmet ;)
 
Busunge till att röra sig runt på golvet!

Imorgon blir det en heldag, ska träffa Johanna 7.30 och köra på vår muntiga presentation heela dagen, har en föreläsning 14.45 och slutar 16.15 och tar då bussen hem. Kommer hem 17.30 och då kommer mina föräldrar vara här! Inte träffat dom på ca 3 månader så ska bli jätteroligt! John och Ted hämtar dom på Kallax imorgon efter lunch ungefär. Vi ska renovera i helgen, bli klara med gästrummet och titta på Teds rum :)
 
Planerat att mamma ska Ted någon morgon också så vi får en efterlängtad och välbehövlig sovmorgon ;)
 

Kommentera här: