Långa dagar.

Littlethingsinlife, imorse när jag fick lite tid över laddade jag bryggaren åt min bättre hälft :)
 
Det är långa dagar nu, att vara på universitet större delen av dagen, komma hem och ta hand om stackars sjuka Ted. Han har som tur är ingen feber men en hemsk hosta och så kräks han nästan upp all den mat man får i honom trots att han inte är hungirg. Ikväll kräktes han upp både gröten, middagen och galla. 
 
John har varit och köpt osockrad blåbärssoppa han ska få dricka imorgon så han får i sig något iallafall. Stackars liten, han har visst varit väldigt ledsen idag och sovit mycket. Nu på kvällen for John och träna och jag och Ted har busat, han är fortfarande sitt glada underbara jag trots dåsiga ögon, John tror det varit jobbigt för Ted idag då han säkert saknat mig för det blev bättre då jag kom hem. Kommer vara tunga och långa dagar på skolan nu i veckan då man bara till vara med sin lilla underbara son.
 
 
Har faktiskt ordnat ikväll då jag betalade räkningarna att vi har en stående överföring till Ted varje månad, dragit ut på det alldeles för länge men nu är det gjort. Vi har pratat ikväll om när han får kontanter och liknande ska vi lägga det i hans spargris och sen tillsammans med Ted när han blir lite större gå till banken och sätta in pengarna på hans konto. Tänk att en vanlig bankbok kan bli så söt bara för den är Teds ;)
 
Mycket Ted-snack nu! ;) Hur som helst, ska snart hoppa ner i sängen då klockan ringer 05.15 imorgon bitti. Blir en heldag i skolan med J, vi ska öva och gå igenom våran redovisning som är på fredag. Vi har även sista föreläsningen för kursen som är skadeståndsrätt, efter det är det bara börja tentaplugga!

Pluggpaus för intag av D-vitamin.

Snackade lite med Johanna om de fina vädret och uppmanade mig att gå ut med Ted och åka lite pulka, nappade på den idén direkt så vi klädde på oss och åkte på gatan fram och tillbaka i över 20 minuter. Varje gång ja stannade pulkan försökte Ted gunga igång den igen för att det var så tråkigt då de vart still ..
 
 
 
 
Älskade älskade barn! Längtar till våren då vi ska upp på kanis med vännerna, grilla och dricka kaffe i den varma vårsolen medans ungnarna leker, åker pulka madrass och bob :)

Ny vecka och nya utmaningar.

Idag skiner solen, det droppar från taket och det är över +5 grader ute, känns humöret behövde sig detta. Det är en ny vecka fylld med nya utmaningar! Mamma och pappa har åkt hem vilket känns tråkigt men man kan nu ingå i sina rutiner igen med plugg, träning, kardio och matlagning. Kommer ett inlägg om helgen sen :)
 
Denna vecka blir det endel prio på plugg för på fredag är det äntligen dags med våran muntliga presentation, ska bli så skönt när den är över. Längtar riktigt till fredag eftermiddag! Då är detta över och det är bara tuta och köra och ha målsättningen att fixa tentan, sluka kurslitteratur, diskutera övningsuppgifter och läsa seminarium :)
 
Ska få in 3-4 styrketräningspass i veckan och minst 3 kardiorundor direkt efter skolan och under helgen.