Tentaplugg.

Fortfarande inte haft tid att ordna upp på bloggen, men på tisdag då Ted sover lunch kommer det nog börja hända lite saker på bloggen och den ska bli lite höstuppdaterad.
 
Hela veckan har vi suttit från tidig morgon till eftermiddag på LTU, jag Linnea och Johanna och pluggat till offentligrättstentan. Känns trots allt nästan som att jag kan mindre idag än i söndags, men tror det är för man stressat och pluggat konstant att man inte känner man bearbetat det man läst utan bara tänkt på allt man inte kan än. Idag är sista pluggdagen tillsammans och imorgon ska jag sätta mig några timmar på fluxen (där jag brukar jobba) i lugn och ro och plugga det sista och läsa lite kurslitteratur.

På söndag blir det inget pluggande alls, bara kolla så man har aktuella lagar, makeringarna är rätt i lagboken och packa väskan. Tentan skrivs på måndag mellan 9-15 sen efter det är det lite ledigt. 
 
Såhär ser det ut på vårat bort om dagarna då vi pluggar ;)

Ted har sin första inskolningsdag på förskolan på måndag. missar den men sen resten av veckan ska jag fara. Veckan därpå är jag bara på skolan tisdag och fredag, då får John följa Ted på inskolning annars hinner jag vara med hela tiden. Förstår ni att min lilla kille redan ska börja förskolan? Jag förstår det inte!

 
Häpp, om man skulle börja. Är alltid på skolan 7.40 ungefär och de andra tjejerna brukar komma en timme senare så slöar alltid på morgonen, lika bra att sätta igång nu så får de haka på. När tre tjejer som är så jäkligt less att plugga på detta börjar känna sig trötta brukar de spåra, så man får försöka vara effektiv på morgonen ;) 
 

Kommentera här: