Utgång med fina tjejer.

Igår efterniddag tog jag bussen till Lule för en riktigt trevlig kväll med mina klasstjejer! Hoppade av på bergnäset och ble upphämtad av Johanna och hennes "mumin"-kompisar ;) Vi skjutsades in till stan och for hem till Sofia, Linnea och Linnea kom också dit. Vi beställde hämtmat och bladnade drinkar hela kvällen.
 
 
Vid 23.15 tog vi en taxi ut till stuk, där shotade och dansade vi in på natten :) Tony kom och satt här medans John kom och hämtade mig ifall Ted skulle vakna. Var hemma strax efter 03.00 med ett leende på läpparna. Längesen jag var ute och hade så jäkla roligt. Det där måste vi göra om tjejer, dock kanske med färre shots ;) 

Inskolning.

I måndags började Ted sin inskolning på hyddan, det var bara en timme och han var där med John eftersom jag skrev tenta. Ted hade varit lite blyg till en början men blev snabbt varm i kläderna och sprang runt och kollade på allt och lekte. Jag var med honom i tisdags i 1,5 timme. Han har roligt och ger sig som iväg på egna äventyr men han kommer gärna och kollar så jag är kvar. Visar mig gärna leksaker och vill ha en kram då och då :) 
 
Bild från i måndags. Efter jag skrivit tentan var det detta jag såg fram emot, Teds inskolning
 
Igår vaknade han dock upp med feber och var inte alls något pigg så vi stannade hemma. Febern la sig till kvällen då han sovit större delen av dagen så imorse for vi till förskolan igen. Vi försov oss dock så vi var bara där strax över en timme. Gick dock ut för att köra in vagnen då det började regna och det såg såklart Ted, så när jag kom in igen ca 1 minut senare var han ledsen och skulle upp i famnen. 
 
Febrig liten tröttis igår
 
Förövrigt går det väldigt bra tycker jag, han har både Molly och Emil där, det är två stycken han träffar ibland på fritiden så det är ju mer eller mindre hans kompisar och dom mötte honom glatt i hallen idag då vi kom :) Imorgon ska jag gå undan en stund och ser hur det går, tror han slappnar av och leker bättre utan att ha mig i närheten :) 
 
 

Lekparkshäng.

Eftersom John jobbade in till sena natten hade jag Ted för mig själv på förmiddagen, en hel vecka sedan vi klev upp tillsammans jag och Ted och gjorde något. Sofie fråga om vi ville följa med till lekparken och det var vi inte omöjliga på. Vagnen har vi dock hos Tony och Anna så vi gick, Ted fick dock skjuts i Fannys vagn en del. Han är väldigt duktig på att gå själv men det går inte så fort och finns mycket man ska stanna och titta på ;) 
 
 
Kom hem kring 11.30, då fick den lilla lunch sen somnade han gott. Maken sover fortfarande så ska sätta mig och gå igenom de sista inför morgondagens tenta, får bli fokus på miljöförvaltningsrätt och statsrätt SEN ger jag mig för denna tentaperiod ;)