Mina fina klasstjejer!

For in senare till skolan idag, var framme kring 10.30 och satte mig i bibloteket där Johanna Sofia och Linnea satt och pluggade handelsrätt. Var riktigt skönt att sitta och plugga tillsammans trots jag pluggar till något annat. Kändes så naturligt då det är dem jag alltid pluggat med :) Vi for och lunchade och så följde jag dem till deras föreläsningssal då de börjar nu kl 13 och jag gick sedan tillbaka till bibloteket för att fortsätta plugga tills min föreläsning börjar kl 14.45.
 
Dom kommer alltid vara mina klasstjejer trots att vi egentligen inte går samma klass och därför inte heller kommer läsa samma kurser samtidigt längre. Är nästan lite sorgligt men vi kommer kunna göra som idag, plugga tillsammans på skolan men bara olika ämnen, alltid mer motiverande att vara tillsammans :)
 
Nå, nu ska jag fortsätta med kommunalrätt, går igenom gamla anteckningar från föreläsningen tillsammans med de nya föreläsningsmaterialet för detta året, det ser exakt likadant ut så det är ju bra :)
 
Inatt scannades tentan in, såg idag hur poängen var fördelade. Fick 9p på fråga 1-2, 8p på fråga 3 & 9,5p på fråga 4. Läste igenom mina svar och kan verkligen inte förstår hur jag kunde få så höga poäng på första frågorna. Jag är verkligen nöjd över hur bra det gick med tanke på hur dåligt det kändes.
 
 

Kommentera här: