Nimbys värld (med bilder och video)

Idag på förmiddagen drog vi på Nimbys värld tillsammans med Sofie, Nisse & Fanny. Vi var framme strax före 11 och då väntade det lek i leklandet och kolla på fiskarna. Ted tyckte inte de var så kul på "bebisavdelningen" så vi var över hela leklandet iallafall, han fick krypa runt fritt och vara där de stora barnen ska vara. Det var bara vi och en till familj så det gick ha honom "lös" utan att han var ivägen för andra barn :)
 
 
Efter lek och bus mötte vi upp Winroth och Jenny i restaurangen och åt lunch & fikade tillsammans.
 
 
Lagom tills vi var klara var klockan 13.00 och barnshowen började. Kul att se våran lilla kille som älskar musik bli glad och gunga med till musiken och klappa händerna. Måste göras om fleera gånger!
 
 
 
Trött kille som somnade direkt vi började rulla hem mot älvsbyn igen, han vaknade inte när vi kom hem eller tog av honom skorna, han sover fortfarande och har nu sovit ca 2 timmar, när han vaknar sen får vi se vad vi hittar på, något mer roligt bör vi hinna med idag innan det blir kvällsmys med min make och Ted ska sova :)

 
 

Fyndat!

Inatt vaknade jag av att Ted var ledsen och orolig, i en timme låg han och snurrade och försökte somna om och undertiden låg jag i vårat sovrum och lyssnade på honom. Han blir ledsen om han hör att jag är där och vill upp i famnen, om han inte tror jag är där brukar han kunna somna om på egen hand.
 
Hur som helst, under denna tiden pillade jag på telefonen och såg att det var en sån där rabatt på lindex igen, visst minns ni när den var sist och vi beställde kläder för 1500 kr men med rabatten blev det inte mer än ca 375:-. Hämtade min dator och började klicka hem lite plagg. Höll mig inne på babyavdelningen och det fanns inte så mycket plagg i storlek 80/86 men lite fyndade jag, bodys och sockor för 1300:- blev ca 600;- :)
 
De ska visst gå att beställa kläder för större barn, visst stor rabatt på "ta 3 betala för 2" sortimentet :)