Tatueringstid.

Jag och John har fått tateringstid hos Robban på hans nya studio Mr Oakmans Tattoo Parlor i Piteå den 13 februari, så vi har gått om tid att bestämma oss vad vi ska göra. Det vi vet är att vi ska göra varsin "Ted"-tatuering, antingen ett poträtt, en text, likadana tatueringar, symbol eller ja, finns massor med olika sätt att göra det på. Tror John var sugen på att tatuera in ett poträtt. Jag vet iallafall att jag vill ha hans namn och födelsenummer och någon annat flaschigt så det sticker ut lite grann :)
 
 
 

Stackars liten.

Igår började Teds ögon rinna och han började hosta och idag kom snuvan, säkert tredje gången han är snuvig nu sen han föddes. Idag har han nästan bara sovit och nu mot kvällen rasslar det mycket i näsan. Först var det bara pappas famn som gällde men sen funkade inte det heller då han var övertrött, ledsen & förkyld. Efter skumpat runt och runt på honom men han inte kunde somna la jag honom i vagnen, då sken han upp och tittade på sina "dinglisar" och efter 4-5 drag över trösklen sov han som en liten prins med sin snutte och tutte. Han har ingen feber så hoppas det stannar vid att vara snuvig, vi har då både koksaltlösning och nezeril hemma ifall vi skulle behöva kurrera oss inomhus. Stackars liten, snorig och hostig :(
 
En liten hängig bebis som bara vill sitta hos sin pappa.
 
Begravd under sina kaniner,
 
Var på BVC tidigare idag och vägde in Ted, 40g hade han gått ner under förra veckan så vi for till Ann-lo och satte en ny sond eftersom vi inte vill att han ska gå ner mer. Ringde för att rådgöra med dom på avd 56 på sunderby sjukhus men det samtalet gjorde min bara arg och de slutade med att jag bad de lämna ett meddelande att de ska be Teds läkare ringa mig imorgon. Jag kan bli arg och frustrerad då de inte lyssnar och känner just nu att det inte är riktigt någon som har hand om oss längre, vilket gör det väldigt svårt för oss, olika sköterskor som säger olika saker och ja, som inte lyssnar på vad man försöker säga. Hoppas vi kan komma fram till något bra imorgon, för nu är jag less på att Ted inte äter bättre och att de som "gett upp" för de inte hittar nå fel, men någon är fel, killen måste ju få i sig mat. 
 
Om Ted är fräschare imorgon ska vi med gå med Sofie och Fanny till Fluxen, där jag brukade jobba innan jag började plugga, och visa upp Ted och se om de hänt något nytt spännande på senaste. På eftermiddagen ska vi hem till hortlunds, åter igen om Ted är piggare. På kvällen ska jag med Elin på gymmet och köra lite kardio,  skönt att vara inomhus nu när det blivit ganska rått och kallt ute, speciellt på kvällarna.
 
Ted är ordentligt inpackad i vagnen. Tog bort liggdelen idag och satte ner åkpåsen istället, i liggande läge märker inte Ted någon skillnad ner än att det bli lite mera plats. 
 

Teddy

Idag har Teddys temperament och humör skiftat, fått en skrikig och argsint bebis till en bebis som bara sitter och skiner upp, ler åt allt och surrar. Han har blivit jätteduktig på att greppa tag om sina leksaker och allt han får i sina småhänder ska vidare in i munnen, man måste ju smaka ;)
 
 
Efter försökt få Ted att äta mer än han ville själv blev han jätteledsen och jag fick så dåligt samvete efter trugat han att jag hade honom tätt intill kroppen så länge att han somnade på mig, la mig i fåtöljen och han fick fortsätta ligga och sova mot mitt bröst som en liten groda. Lagon till att pappa kom hem från gymmet vaknade Ted och hade tidernas morgonfrilla, så sjukt söt att jag var tvungen att knäppa några bilder. 
 
Krulltotten, dags att införskaffa oss ett bra balsamspray och en mjukborste, kammen gör int sitt jobb ;)